Antalya Mı İstanbul Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

istanbul antaya kıyaslamasını reddediyorum temelden.

istanbul-roma
    istanbul-barcelona
    istanbul-london

bunlarla gel bana. 

ayrıca cehennem adana ile antalyanın altına kuruludur. kanalizasyon kapağı boşluklarından uçan hamam böcekleri çıkar baş parmak büyüklüğünde. 

heee bunları söylüyorum ama sakın istanbula gelme bu arada. bi sen eksiktin. 

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

istanbulun trafiği çekilmez ve çok pahalı antalya daha iyi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

antalya

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Antalya filmlerde belgesellerde göründüğü gibi değil onuda belirtmek isterim, bir anda nefret de edebilirsin, buda bi alternatif olarak aklında kalsın.. Ha yok illa gelecem diyorsan gel :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Aynen istanbuldan uzaklaşmaya çalışan herkes 1 ayda tekrar istanbul aşığı olur çıkar :D

6 sene istanbulda kalmış biri olarak o zamanlar trafik falan harbi çile gibi geliyordu.

Ama şimdi her fırsatını bulduğumda en alakasız zamanlarda bile istanbula kaçma derdindeyim istanbul güzel şehir.

Ama arada bir yer değişikliği yapıp özlemek gerekiyor tek sorunu o :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:
    -----------------------------

kafkafkaf bunu yazdı:

Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.

paran varsa İstanbul,

memur olacaksan İzmir.

işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.

aklın yoksa antalya.

kışın güneş görmeme dediğin antalya için geçerli değil de mi ? antalyada kışları da güneş oluyor diye biliyorum

Yanlis biliyorsun hocam, kısın hep yagıslıdır antalya.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

Bence tercihlerinin arasına İzmir ve Bursa'yı da eklemelisin. 2 side büyük şehir ve aradığın neredeyse herşeyi bulabilirsin. Bursa'da 30 dakikada deniz 30 dakikada dağa çıkabilirsin. İstanbul ve Antalya arasındaki tercihine gelince de sıcağına dayanabilirsen tabii ki Antalya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam istanbulu trafiği bile özlenir istanbul

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Antalya,İzmir den sonra en sevdiğim şehirdir.Tabi yaşamak için.İstanbul da çok güzeldir fakat gezmek için,10 günden fazla kaldırmıyor benim kafam.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

kafkafkaf bunu yazdı:

Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.

paran varsa İstanbul,

memur olacaksan İzmir.

işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.

aklın yoksa antalya.

kışın güneş görmeme dediğin antalya için geçerli değil de mi ? antalyada kışları da güneş oluyor diye biliyorum

aynen yağmur fırtına olmasa bile hava hep kapalı. yağmura bayılan insana bunalım geçirtiyor, ne kışı kış ne yazı yaz. en son yaşayacağım şehir. Sadece rus için giderim dersende merkezde hiç turist yok sonra apışıp kalma :)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 6694 Toplam Mesaj: 47