Antalya Mı İstanbul Mu ?
-
istanbul antaya kıyaslamasını reddediyorum temelden.
istanbul-roma
istanbul-barcelona
istanbul-london
bunlarla gel bana.ayrıca cehennem adana ile antalyanın altına kuruludur. kanalizasyon kapağı boşluklarından uçan hamam böcekleri çıkar baş parmak büyüklüğünde.
heee bunları söylüyorum ama sakın istanbula gelme bu arada. bi sen eksiktin.
-
istanbulun trafiği çekilmez ve çok pahalı antalya daha iyi
-
antalya
-
Antalya filmlerde belgesellerde göründüğü gibi değil onuda belirtmek isterim, bir anda nefret de edebilirsin, buda bi alternatif olarak aklında kalsın.. Ha yok illa gelecem diyorsan gel :)
-
Aynen istanbuldan uzaklaşmaya çalışan herkes 1 ayda tekrar istanbul aşığı olur çıkar :D
6 sene istanbulda kalmış biri olarak o zamanlar trafik falan harbi çile gibi geliyordu.
Ama şimdi her fırsatını bulduğumda en alakasız zamanlarda bile istanbula kaçma derdindeyim istanbul güzel şehir.
Ama arada bir yer değişikliği yapıp özlemek gerekiyor tek sorunu o :)
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.
paran varsa İstanbul,
memur olacaksan İzmir.
işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.
aklın yoksa antalya.
-----------------------------kışın güneş görmeme dediğin antalya için geçerli değil de mi ? antalyada kışları da güneş oluyor diye biliyorum
-----------------------------
Yanlis biliyorsun hocam, kısın hep yagıslıdır antalya. -
Bence tercihlerinin arasına İzmir ve Bursa'yı da eklemelisin. 2 side büyük şehir ve aradığın neredeyse herşeyi bulabilirsin. Bursa'da 30 dakikada deniz 30 dakikada dağa çıkabilirsin. İstanbul ve Antalya arasındaki tercihine gelince de sıcağına dayanabilirsen tabii ki Antalya.
-
hocam istanbulu trafiği bile özlenir istanbul
-
Antalya,İzmir den sonra en sevdiğim şehirdir.Tabi yaşamak için.İstanbul da çok güzeldir fakat gezmek için,10 günden fazla kaldırmıyor benim kafam.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.
paran varsa İstanbul,
memur olacaksan İzmir.
işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.
aklın yoksa antalya.
-----------------------------kışın güneş görmeme dediğin antalya için geçerli değil de mi ? antalyada kışları da güneş oluyor diye biliyorum
-----------------------------aynen yağmur fırtına olmasa bile hava hep kapalı. yağmura bayılan insana bunalım geçirtiyor, ne kışı kış ne yazı yaz. en son yaşayacağım şehir. Sadece rus için giderim dersende merkezde hiç turist yok sonra apışıp kalma :)