Antalya Mı İstanbul Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

çalışıcam demişsin memur olucam eğer memurluk iyi para getircekse siktir et trafiğini felan git istanbula herşeye ulaşabilirsin konserler,sosyal yaşam,imkan olanak ama yok orda yaşasam bile bunları yapamam ben ağır gelir diyosanda ne işin var antalyada yaz sezonu iş yapan yer değiştir rotayı izmir veya ankara gibi yerlere. ankara geçmişin zaten izmir düşün bence tatil mekanlarına yakın etraf güzel. oturduğun semtede bağlı olarak bi yaşamın olur. izmir candır aq. ama paran varsa istanbul yoksa izmir başka yerden hayır gelmez sana :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bu sabah karayolları genel müdürü tv programında konuşuyordu 

İstanbula günlük GIDA İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN GELEN KAMYON SAYISI 10K LAR ÇİVARINDA BU SAYI BİRÇOK İL DEKİ TOPLAM TRAFİK ORANINDAN DAHA FAZLA ! bu sayıya diğer araçlar dahil değil :D

butür şeyler benim için önemli değil ben 5 km yolu 1,5 saate gitsem bana koymaz diyorsan İSTANBUL

yok arkadaş ben bole şeylere ggelemem diyorsan ANTALYA

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Altına bir motor sonra hop istanbul trafiğinden yandan yandan kaykılırsın.

Ben istanbulda araba sürenlere şaşıyorum, ha 4-5 kişi isen tamam ama :) tek başına isen motor kullanmalılar bence, trafikte yarı yarıya bu düşüncede olsalar trafik olmaz istanbulda ama motorsiklete herkes öcü gibi bakıyor.

Oysa arabadan ölen sayısı bin kişi ise yılda motordan ölen 10 kişidir istatistikler böyleyken bile düşünmüyorlar motor sürmeyi hiç :))

Hani almanyada falan özel günlerde bisikletinizle işe gidin diyorlar seçim zamanları vs herhalde trafik yoğunluğu olmasın diye bizim insanımız bisiklete binmez ama motor şart istanbul trafiği için o kadar metrobüs koydular bir faydası yok türkiyenin %20'si istanbulda çünkü.

Metrobüslerde iğne at yere düşmez bunu onlar bile kestiremedi :))

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:
    -----------------------------

istanbul antaya kıyaslamasını reddediyorum temelden.

istanbul-roma
    istanbul-barcelona
    istanbul-london

bunlarla gel bana. 

ayrıca cehennem adana ile antalyanın altına kuruludur. kanalizasyon kapağı boşluklarından uçan hamam böcekleri çıkar baş parmak büyüklüğünde. 

heee bunları söylüyorum ama sakın istanbula gelme bu arada. bi sen eksiktin. 

kaç senedir antalyalıyım kanalizasyondan çıkan böcek falan görmedim. ha olur ancak bu her yerde olan kadardır. 

Bkz: Yeni Güllük Caddesi üzerinde bulunan selekler çarşısı. Hoşuma giden bir resim olduğu için paylaştım. ayrıca antalyalı olanlar bilir güllük caddesinin yeni halini. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

kafkafkaf bunu yazdı:

Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.

paran varsa İstanbul,

memur olacaksan İzmir.

işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.

aklın yoksa antalya.

kışın güneş görmeme dediğin antalya için geçerli değil de mi ? antalyada kışları da güneş oluyor diye biliyorum

aynen yağmur fırtına olmasa bile hava hep kapalı. yağmura bayılan insana bunalım geçirtiyor, ne kışı kış ne yazı yaz. en son yaşayacağım şehir. Sadece rus için giderim dersende merkezde hiç turist yok sonra apışıp kalma :)

yaw antalyanın yarısı rus değil mi . nerde bu ruslar ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

+ Antalya 

#....
Toplam Hit: 6685 Toplam Mesaj: 47