Antalyada Kediye Saldıran Pitbull Sürüsü
-

verirsen pitbull u kızın eline böyle olur
-
kardeş bunu vukuatlara açsan daha iyi olmazmıydı...
-
yanlisin var
pitbulun sahibi kiz degil kiz ordan gecmekte olan rus bir turist,
kediyi kopegin agzinda gorunce hisimla atilip kediyi pitbul un agzindan kurtarmaya calisiyor kurtariyor ama kedi oluyor.
-
hiçmi korkmamıs ya kız..ona saldırır die:S
-
Kopekleri bilmiyorum ama piskolojileri saldiri hele kilitlendikleri obje bi kediyse olay kacinilmaz.Ama o kizlarin elinde o Psikopat kopekler ne is anlamadim.Karsiyaka Bostanli da caddeye cephe sahilde cay bahcesinde oturuyoruz gecen eylul de tahminim mavikent tarafindan yuruyen bikac kizin elindeki pitbull la gozgoze geldim ustume zipladi alet refleks bende yandan arabanin icine kilitledim kendimi.saniyelik kaygan beyinleri var sakat is pitbull olayi.
-

salak kız neredeyse 1 ton basınç yapan bi köpekğin ağzını açmaya çalşıyo
öyle tutarak açılmaz burnuna vur caksın sert bi şekilde(tabi sahibi vurcak :D)bak nasıl açıyo
-
öyle tutarak açılmaz burnuna vur caksın sert bi şekilde(tabi sahibi vurcak :D)bak nasıl açıyo-----------------------------------
hoca burnuna vurmak yerine burun deliklerini elimizle kapasak nefes almak icin agzini acarmi acaba :D
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------
öyle tutarak açılmaz burnuna vur caksın sert bi şekilde(tabi sahibi vurcak :D)bak nasıl açıyo-----------------------------------
hoca burnuna vurmak yerine burun deliklerini elimizle kapasak nefes almak icin agzini acarmi acaba :D
hehe bebeklerde işe yarıor köpeklerde neden yaramasın demibunlarda hayvan sevgisi şu sevgisi bu sevgisi ne var yane altı üstü bi kedi kimbilir o pitbull un ne derdi var belki yakınlarda manitası var
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------yanlisin var
kediyi kopegin agzinda gorunce hisimla atilip kediyi pitbul un agzindan kurtarmaya calisiyor kurtariyor ama kedi oluyor.
o kız o köpeğin sahibi under hoca ve dava açıldı kıza .o pitbulu bulup aslanlara yem etmek lazım.
-
erkan07 bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------yanlisin var
o kız o köpeğin sahibi under hoca ve dava açıldı kıza .o pitbulu bulup aslanlara yem etmek lazım.
niye aslanlara yem edeceksin ki. Doğanın kanunu bu. Köpek kediye dalar. Zaten pitbull lar pamuk iplğine bağlı böyle dalma şeyleri. Sahibi sıkı tutsaydı onu gidemezdi kedinin peşine. Benim bi abimin de vardı pitbull köpeği. Mahallede kedi görünce 2 el asılırdı zincirine onu durdurmak için. -
pcpckedi msn adreslerimden biride bu.
kedigilleri sevdiğim için öyle dedim :)
sonuçta hepsi hayvan ama en hayvanı onların tehlikesine aldırmayıp başıboş bırakanlar.
sokakta ha bir aslana rastlamışsın ha bu yaratıklara ,aynı şey ikiside.