Antalyalı Müritler ? (Kimler Var Antalyalı)
-
abi eger tum msj yazanların hepsi ıstıyorsa su bıkac hafta ıcınde ayarlayalımmı ne dersiniz ?
-
Bi iftar yapılabilir...merkezde olsun yeter.
-
oha bu kadar antalyalı varmıydı la :S
hocalar persembeye kadar olmazsa beni saymayın,izmirdeyim=)
-
Ewet arkadaşkar Antalayda kalabalık bir TBt kitlesi varmış .....
Şidmi buluşma olursa gelebilitesi olan arkadaşlar benim ve Kehanetinmsn adreslerini lütfen eklesin...
Organizasyonu öle ayarlıyacaz..
Xursi:
Kehanet:
Eklerseniz iyi olur bi iftar buluşması ayarlarız:D:D.....
-
evet beyler bı bulusma ısteyenler olursa ekleyın uygun yer ve zamanı belırleyelım...
-
beyler hadi yaa hepiniz antalyalısınız ayarlıyak şu işi kesnileştirelim ben 18 19 gibi okula donucem gelmek isteyen varsa kehanet le xursi le irtibata geçsin gitmeden goriim bi hepinizi kucaklaşalım muridler olarak takılalım ortam olsun muabet olsun şamata makara olsun demii dai :P
-
aynen oyle dai :D
Suan msn de konsuup bulusmaya gelecek olanlar bunlar
Ben
Xursi
Dareselam
Bombaci mulayım
Swat_hack
istanbulman
sufi
tatarbaska gelecek varsa msn den konusup hepımıze uygun bı yer ve zaman ayarlayalım...
-
ßana uyar Her türlü saat uysun yeter (:
-
salı perşembe dısında boşum bulusalım.. artıq tbtye yazmasamda hala bi tbtliyim 8mm le konusdunuzmu?wiskiyle falan
-
evet beyler 10 kişi olduk yokmu arttıran ? :D
Ben
Xursi
Dareselam
Bombaci mulayım
Swat_hack
istanbulman
sufi
Sipidik
Turuncu
Ayhun (kesin değil)bulusma soyle olacak ıftardan2-3 saat once bulusacaz...o 2-3 saatlık dılımde gıdılecek yerlere gıdeez bıraz gezecez.mekan dolasacaz..sonra ıftarımızı acıp bıraz turluycaz takılacaz...bıraz erken gıtmesı gerekn bıkac arkadas olacak..onları ugurlayıp kalanlarla bız devam edecez...şimdilik kabataslak boyle bı organızasyon var...eger eklemek veya baska bısey soylemek ısteyen olursa fıkrını solesin..