Antalyalı Müritler ? (Kimler Var Antalyalı)
-
Cok guzel ediyosununuz arkadaslar hayirlisi olsun.3-4 yil once bizde internette Antalya kanalindakilar bi yerde bulusalim dedik saatte anlasildi.yer Koyum nargile idi mekan tasmisti.oyle bi patlamada olabilir hani.3-5 kisi gelir diyoduk 14-15 kisi gelmisti kizli erkekli.en iyisi siz Byezade ye gidin yada soylediginiz gibi bi yerlerde yemekli yapin.Cakirlar dedi bi arkadasiniz orasi kaynasma icin ideal bi yer.Ben de size katilmak isterim hatta bi yere gelin sizi agirlattiririm derim ama saatlerim karisik sehirdisina gidip geliyorum surekli.Hadi iyi tanismalar.
-
hoca ıyı hos diyorsunda bız murıd kardeslerımızle tanısmak ıcin bulusyoruz sende sana uygun bı gun ve saat soyle sende gel yaw...bırlıkte tanısalım kaynalsım bıraz gezelım...amac antalyadakı tum murıdler ıle bı bulusma ayarlamak ara sokakta bıle olsa farketmez gonuller 1 olunca sokaklar seyran olur mısalı :)
-
llöööyyyyynnn!!!! bu kadar varmıydık vay a.q. ayhunla bende varım ama ayhun çalısıyo gelebilirmi bilmiyom
-
hacılar ben yer ayarladım.iftara hepiniz ramazan iftar çadırına davetlimsiniz.nasıl ama :D:D:D:D:D
-
hacılar ben alanyadayım ama bi antalyaya git gel en aşağı 50 TL ye patlar :D öğrenci adamız :D
dersane filan da başladı öss 3. yıl olunca :D boş vaktim yok yani
-
ebulmadi bunu yazdı:
-----------------------------hacılar ben yer ayarladım.iftara hepiniz ramazan iftar çadırına davetlimsiniz.nasıl ama :D:D:D:D:D
-----------------------------
cok guzel :D:D ıftarda abulmadi deyız :D:D -
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------hacılar ben alanyadayım ama bi antalyaya git gel en aşağı 50 TL ye patlar :D öğrenci adamız :D
dersane filan da başladı öss 3. yıl olunca :D boş vaktim yok yani
-----------------------------
ilk kurbanı verdık şimdiden... -
evet beyler ben 19 akşamı yolcuyum eğer yapcaksak bu işi 19 una kadar halledelim kimler gelebilir kimler gelemz yazsın buraya ona gore ayarlıyalım yoksa ben katılaman hadi canlarım benim
-
gelecem diyenler...yarın bombacı ıcın gelebıleceklermı? saat 16 gibi bulusurz...yoksa bombacı yarın gıdecek ? ne dıyorsunuz beyler
-
Antalya buluşmasına maksimum derecede yoğun işlerimden,
Uykusuzluğumdan,
Yorgunluğumdan
ve
Antalya içinde olmayışımdan ötürü katılamıyorum.
En kısa zamanda herşey yoluna girdiği vakit yapabiliriz.