Antalya'nın Eksi VE Artıları Nelerdir?
-
-
Selamlar hocam Antalyada emlak işi yapıyorum ne tarafı düşünüyorsunuz ? Özellikle Antalya yazları çok hojdur :)
Mobilden girdiğim için çok detay yazamadım.Detay verirsen yardımcı olabilirim
-
hoş yer. gece denize girmek epey güzel :) ancak çok sıcak. ki ben izmirliyim.
-
4 sene üniversite okudum sormak istediklerinizi cevaplarım.
Maddi durumunuz iyi ise güzel bir şehir rahat ve güzel bir yaşamınız olur.
Kiralar çok uçuk ve merkezde evler genel olarak eski yeni bölgeler de şehre uzak.
Konyaaltında 4 sene yaşadım bana göre en güzel yeri sessiz sakinliği seviyorsanız.
Ulaşım konusunda her yere toplu taşıma ile gidebilirsiniz ama yolculuk uzun sürüyor uzak bölgelere.
Sosyal etkinlik olarak sürekli konserler olur kale içi canlı olur..
-
İlk soracağın şey klima yenimi. demişlerdi bana .
-
İstanbuldan fena sıkıldım antalyada gitmeyi cok istiyorum ama işte iş bulamayık oralarda...
-
Dogma buyume Antalya'liyim. Beddua edecegim zaman insallah yolun Antalya'ya duser derim :(
Antalya'dan Çanakkale'ye kadar tüm sahil şeridini görmüş biri olarak önereceğim tek yer doğasıyla, iklimiyle, deniziyle Edremit-Akçay-Altınoluk tarafi olurdu.
Oncelikle tasinma amacin nedir?
-
Güzeldir hocam şuan antalyadayım 3.yılım.. En kral yeri laradır. Ne amaçla taşınacaksın ona göre yardımcı olalım.
-
gelme ağa :D valla. 15 senedir antalyadayım bir artısını görmedim. denizini sil, al sana ankara :W
nerden geliyorsun?
-
Yazın kavrulmaya hazır ol. Baharı ve kışı güzeldir. Yazları kalabalık kışları sakindir
-
Güzel memleket 30 yıldır burdayım :D
Her yönüyle güzel bir yer. Özellikle parası olana :D paran varsa sakinolan deniz kıyısından bi yer alıp yapacan evini ohh mis.
Paran yoksa gelme turizm bitik herkez aç :D