Anti Radar Plaka
-
arkadaslar bundan nerden bulabilecegimizi bilmiyorum ama guzel bir zimbirti paylasmak istedim.
https://www.facebook.com/photo.php?v=766910289989062&set=vb.100000102938024&type=2&theater
-
hoca bu video değilde radardın okuyamadığı aparatlar hakkında efsane avcıları deney yapmıştı ama hep okumuştu
bundan 2 sene önce çinliler dijital plaka üretiyordu geçen aradım bulamadım bulsam alacaktım
lcd ekran hoca plaka istediğin rakamı yazıyorsun daha sonra kumandaya basarak plakanı otomatik değişteribiliyorsun
konu açılmışken gözüne çarpan varmı bunu?
-
ben farkli bir boya gormustum. plakanin ustundeki isigida modifiye ediyorlar. butun kameralar gostermiyordu.
-
rakkoc bunu yazdı
ben farkli bir boya gormustum. plakanin ustundeki isigida modifiye ediyorlar. butun kameralar gostermiyordu.
Hocam, bende çok aradım amabulamadım.
Ama tuning çevresi geniş olan insanlar bunları bulabiliyorlar.
-
sanayiye falan bir işim düşerse araştırayım bari. zırt pırt plakaya ceza yazıyorlar. fahri müfettiş olayıda cabası zaten. hiç olmazsa bir çok cezadan kurtuluruz.
-
abi radarlarda flaş yok , üstünde böyle bir çekim tekniğide yok sanırım , turt bu.
ghostplate var onun yerine , kafana göre takılabilirsin.
-
adam foto çekerken flash ile birlikte çekiyor, bu ışık demek ki o şekilde gösteriyor.. eğer öyle olmasa flashı kapatıp denerlerdi... ee gerçek cihazlarda bildiğim kadarıyla flash mekanizması yok, o yüzden bi işe yaramaz..
-
Konyada tedes var şehir içinde belli aralıklarda montelemişler bunu tedes başlangıç tedes bitiş olmak üzere 2 şerden radar direkleri dikmişler her yere,
120 120 git sonra radarın önüne gelince istersen 50 ile geç aradaki mesafeyi kaç km hız ile katettiğini hesaplıyo Konya trafiği düzene girdi bu sistemle.
Benim taktik acelemmi var plaka silikonlu söküp koyuyom aracın içine sonra bas basabildiğine yada radarın oraya geldiğimde bi kamyon yada tır bulup gircen götüne plakanı görmüyo :)
-
hocalar isterseniz radar tespit cihazı teminini sağlayabilirim , 150 lira gibi bir şey..
-
tustanbakanadam bunu yazdı
hocalar isterseniz radar tespit cihazı teminini sağlayabilirim , 150 lira gibi bir şey..
Nasıl bi şey açıkla biraz kafama yatarsa alırım,
-
baristbt bunu yazdı
abi radarlarda flaş yok , üstünde böyle bir çekim tekniğide yok sanırım , turt bu.
ghostplate var onun yerine , kafana göre takılabilirsin.
Tr plakaların boyutuna uyma sanırım