Anti Radar Plaka
-
ir led koy plakanın icine hayatta çekemezler =) beyaz bir ışık sadece =)
http://www.youtube.com/watch?v=6QQN0tJj7Tk
bunun gibi =)
n3xt tarafından 07/Tem/14 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıh2run bunu yazdı
Alper
Arofer
Amerikadan gelecek arkadaslar olacak ıstersenız sızede getırtırırız tr de bunun ticaretını yapsak satılcak demekkı la :D en cın adamlar bılmıyor tbt de.
Hoca biz biliyoruzda para ve hapis cezası var :D
ben senin adrese getirtem sen bana postala sıkıntı yok
Turkıyedeyım la :D nasıl gelcek.. takipmi edıyorlar?
-
n3xt bunu yazdı
ir led koy plakanın icine hayatta çekemezler =) beyaz bir ışık sadece =)
http://www.youtube.com/watch?v=6QQN0tJj7Tk
bunun gibi =)
Mantıklı aslında sizde cep telefonunuzun kamerasından tv kumasındaki lede bakıp görebilirsiniz ışığı ama radar kameraları hangi sistem üzeine çalışıyor ir led cidden görüşü engelleyebilirmi ? Test edip denemek lazım :)
-
tustanbakanadam bunu yazdı
hocalar isterseniz radar tespit cihazı teminini sağlayabilirim , 150 lira gibi bir şey..
Kamyon Yanına Yada Arkasına Girmeyi Bende Düşündüm Ama En Sag şeridi Felan alıyor mu radar
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
hocalar isterseniz radar tespit cihazı teminini sağlayabilirim , 150 lira gibi bir şey..
Nasıl bi şey açıkla biraz kafama yatarsa alırım,
Nasil nasil birşey işe yariyor mu
-
DJ_Alper bunu yazdı
hoca bu video değilde radardın okuyamadığı aparatlar hakkında efsane avcıları deney yapmıştı ama hep okumuştu
bundan 2 sene önce çinliler dijital plaka üretiyordu geçen aradım bulamadım bulsam alacaktım
lcd ekran hoca plaka istediğin rakamı yazıyorsun daha sonra kumandaya basarak plakanı otomatik değişteribiliyorsun
konu açılmışken gözüne çarpan varmı bunu?
Bende buzlu cam gibi birşey düşünmüştüm plakda kırılma felan gibi gösterilecek plakada yada eskiden uc boyutu plastikler vardi saga sola gola cevirince hareket ediyordu icindeki resim icine iki plaka yada plakayi karıştıracak bir resim koyulsa arac giderken hali ile saga sola vs gibi plakayi okumaya engel olur
-
Köprüden böyle kaçak geçiyordu
İstanbul’da aracına taktırdığı özel düzenekle köprüden para ödemeden geçen sürücü yakayı ele verdi.
Güncelleme: 17:49 TSİ 11 Haziran. 2012 PazartesiİSTANBUL - Boğaz köprülerinden geçiş ücreti ödememek için aracına monte ettirdiği düzenekle, OGS gişelerinden kaçak geçen sürücü, trafik ekipleri tarafından yakalandı.
Gişeden geçiş sırasında uzaktan kumanda ile aracın plakasını kapatarak kaçak geçiş yapan sürücünün defalarca kaçak geçiş yaptığı tespit edildi.
Daha önce ehliyetine el konulan sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak ve dolandırıcılıktan işlem yapılacağı bildirildi.
-
amma konyalı varmış beyler :D
edit: istanbul caddesindeki tedes e girince opete giriyorum gaz falan alıyorum, zaman geçiyo , sora basıp gidiyorum sıkıntı olmadı bugüne kadar :)
MustyKTE tarafından 08/Tem/14 08:02 tarihinde düzenlenmiştir -
konu gizlenebilir ?
-
evet konuyu gizleyin beyler olaylar farklı yerlere gidiyo :)=