Antibiyotikten Sonra Bira İçilirmi ?
-
hic bisi olmaz pasalar gibi icersin 7-8 saat gibi bir sure sonra diledigin gibi takil hocam.
-
Adam içsem bir problem olur mu diye soruyor bazıları da içme dinen caiz değil diyor sanane birader belki adam ateist belki hristiyan? Belki de keyfine düşkün?
-
dai, antibiyotik uzerine alkol alirsan antibiotigin etkisini tavan yaptirtirsin. mantiken iyi birseyis gibi gorunse de super tehlikeli birseydir. kullandigin antibiyotik hicbirseyey yaramaz hale gelir. ve ayni bakteriyi bir daha aldignda da o antibiyotik bir ise yaramaz, baska bir antibiyotik alman gerek. arti antibiyotiklerin bir cogu alkolle kimyasal reaksiyona girer, zehirlenmeye birebir ;) hicbirsey olmaz deyenleri ilerde gorurum ben. sagliktan bahsederken biraz daha sorumlu davranalim arkadaslar...
-
İç Hocam Hiçbirşey Olmaz
Ancak Olursa Beni tanımıyorsun :D
-
Bi pok olmaz :) ilaç kana karışmış olur zaten :)
-
hiç bişey olmaz dostum ikiside kana karışıyor bende 1000 anti. atım 8 tane efes içtim bişeycik olmadı ayrıca dr. söyledi bişey omaz
-
antiyi içtikten sonra 2 saaat geçsin sonra bişi olmaz ama çabuk kfa yapıyo :)
-
senin bu soru şeye benzemiş " çok gezen mi bilir çok okuyan mı " gibi.
kimisine göre hiçbişi olmaz.. doktorların bi çoğu bile birşey olmaz der.
kimisine göre komaya bile sokar.
sen bi kaç yudum bira al içesin gelmezse demekki sana dokunacaktır. ama baktın içesin geliyor iç gitsin bişi olmaz.
-
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------
Adam içsem bir problem olur mu diye soruyor bazıları da içme dinen caiz değil diyor sanane birader belki adam ateist belki hristiyan? Belki de keyfine düşkün?
-----------------------------ne diyosun sen ya düzgün oku adamın asabını bozma.uyarmak benim üzerime farzdır sonrası onun bileceği iştir benden vebali kalkar ben rahatlarım beni dinlerse o da rahatlar.İçme demişim belki problem olucak? okumadan atlama herşeye başka yerde cok fena bozarlar adamı.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Ya ilacın yanetkileri şeysinde alkol içilmese denmişse de bira bu kapsama dahil değildir her halde.
Yine de bi doktora sor ama ben olsam 4-5 tane içmiştim kimseye sormadan :\
-----------------------------Sen Hayvansın XD
Hepimiz Bir Hayavnız.. :D