Antibiyotikten Sonra Bira İçilirmi ?
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------
Adam içsem bir problem olur mu diye soruyor bazıları da içme dinen caiz değil diyor sanane birader belki adam ateist belki hristiyan? Belki de keyfine düşkün?
-----------------------------ne diyosun sen ya düzgün oku adamın asabını bozma.uyarmak benim üzerime farzdır sonrası onun bileceği iştir benden vebali kalkar ben rahatlarım beni dinlerse o da rahatlar.İçme demişim belki problem olucak? okumadan atlama herşeye başka yerde cok fena bozarlar adamı.
-----------------------------Birader nerenle okuyorsun bazıları demişim. Sen adamın asabını bozma. Adam içmeye zaten karar vermiş sanane helal haram kısmından? Okuma kısmına gelince sen adamın başka dine mensup olacağını ve o adama göre haram olmayacağı kısmını okudun mu acaba? Okumadıysan okumadan atlama yoksa dediğin gibi fena bozarlar adamı.
-
iç iç ama yavaş kafaya dikmede sorun çıkmasın cola gibi düşünsek birsey Olmaz
-
yaw adamin immun sistemini zukturteceksiniz. normal bir agri kesici olsa tamam. antibiyotikle alkol ayni anda cok tehlikelidir. sen bisey olmaz deyenlere uyma, uyarsan da kendi bilecegin is. sorduguna gore sagligini dusunuyosun? sen karrar ver, kesin olarak uyariyorum, zararlarini goreceksin icersen...
-
Alkol vucutta yag olusturur fazla alindiginda ilk basta karaciger metabolize eder cok fazla gelen energi yaga cevrilip depolanir. Karaciger yetisemezse alinan alkol hizi metabolizma hizindan dusuk ise sarhoş olunur. Bu mesele de irktan irka kisiden kisiye degisiyor. sen Antibiyotik almissin uzerine alkol antibiyotikler yagda cozunur aldigin antibiyotik hangisi bilmiyorum ama alkolu cok almadiysan birsey olmaz. Antibiyotik sana fazla yararli olmaz bu durumda ve plazma klirensi dusurursun yani daha gec iyilesirsin olumcul bir bakteri ile infecte degilsen
oyleyse arkandan konu acarlar nasil bilirdiniz diye biz de yazariz antibiyotik ile bira icerdi rahmetli diye :D:D:D:D