Antifeysbuk.Com | Web Projem | Swool
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------onun bildiklerini bilseydin sanırım desteklerdin serdarı yaptıgı iş te...
-----------------------------
Bilmem mi hiç dayı? Facebook hakkındaki haberleri takip ediyorum, facebookun da netlogun da ne olduğunu biliyorum. Facebook'un benzer sitelerden çok farklı olduğunu da biliyorum, facebook iyidir ya da kötüdür diye bi şey de demedim :) Ama benim facebook üyeliğim var ayrı mesele :) -
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Hocam site gzl olmuş özellikle flash bannerı kime yaptırdıysan harika.. :D Fikirde güzel..
Ancak facebook yonja vs sitelerin mağdurlarının birleştiği yada eleştirildiği bir ortam havası verirsen daha çok tutar site..
birde seo, pr vs kas (:
-----------------------------Seo konusunda özel bir çalışmam olacak.
Siteyi ilk oluştururken bahsettiğin şekilde eleştiri tarzında bazı yorumsal ifadeler içeren birşeyler yapmayı düşünüyordum. Fakat özellikle yonja.com'da o kadar çok saçma olaylarla karşılaştımki, eleştireceğim insanların o eleştiriyi bile hakedecek olguda olmadığı kanısına vardım. İnsanlar kendi yanlışlarını yaşanan olaylarla mukayese ederek görebilmeli.
Yorum gerektirmeyen konulardan kesitler;
http://www.itusozluk.com/goster.php/shelanŞeklinde birçok örnek.
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------Merak edip bir kez dahi girmedim, girmeye de niyetim yok.
-----------------------------Bende senın gibi diyordum ama swool heryerde kızıyordu dayanamadım gittim baktım ne varmış diye zaten 10 dk içinde hesabı silip geri çıktım
-
yakintakip bunu yazdı:
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------Merak edip bir kez dahi girmedim, girmeye de niyetim yok.
-----------------------------Bende senın gibi diyordum ama swool heryerde kızıyordu dayanamadım gittim baktım ne varmış diye zaten 10 dk içinde hesabı silip geri çıktım
-----------------------------Sorun girip girmeme konusu değil, interneti bilinçsiz kullanan insanların karşılaşabilecekleri tehditler ve Facebook vb. oluşumların amacı dışında kullanıldığı.
-
abi çok gereksız . para bok sende sanırm.
2 3 ay sonra facebookun süksesi gidicek. bosu bosuna işler bence.
ayrıca facebooku sevıorum taşşak yapması güzel oluyo :D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------abi çok gereksız . para bok sende sanırm.
-----------------------------Son cümlen facebook konusunda insanların zihniyetini tanımlıyor. Yardımcı olduğun için teşekkürler
-
Swool bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------abi çok gereksız . para bok sende sanırm.
-----------------------------Son cümlen facebook konusunda insanların zihniyetini tanımlıyor. Yardımcı olduğun için teşekkürler
-----------------------------napıcam karı kızmı kovalıcam netten o kadar aciz kim varki :D
-
swool güzel düşünce destekliorm seni.. icerix gibi sitelerede koy istersen sitesini(yürü bea cumleye bak).. ayrıca nasıl desem bi eleştiri: sadece düz yazı olmus ne bilm böle yazıların yanına alakalı resmleri vs.. koysan yada baska bişeler ayarlasan mesela küçük bi test koysan bi zılayt gibin bişeler yapsan hani malum turk insanı.. düz tazı.. hemide sayfalarca.. abow... sonuna kadar okuyanın peq olucagını sanmıorm..hea nabalım dersen onuda bilmiorm..
-
sipidik bunu yazdı:
swool güzel düşünce destekliorm seni.. icerix gibi sitelerede koy istersen sitesini(yürü bea cumleye bak).. ayrıca nasıl desem bi eleştiri: sadece düz yazı olmus ne bilm böle yazıların yanına alakalı resmleri vs.. koysan yada baska bişeler ayarlasan mesela küçük bi test koysan bi zılayt gibin bişeler yapsan hani malum turk insanı.. düz tazı.. hemide sayfalarca.. abow... sonuna kadar okuyanın peq olucagını sanmıorm..hea nabalım dersen onuda bilmiorm..
-----------------------------Demek istediğini anladım ve haklısın. Şu sıralar okuldaki sınavlarımla meşgulum. Bahsettiğin yönde bazı çalışmalarım olacak yaza doğru.
Eleştiri ve öneri için teşekkürler.
-
hayirli olsun adas umarım amacina ulasirsin belliydi boyle birsey yapacagin :)