Antifeysbuk.Com | Web Projem | Swool
-
Swool hoca yardım edebileceğim bişey varsa söyle. Ben MSNde kişisel iletimde sitenin reklamını yapıyorum.
Ayrıca fespuktaki "kimbakışın gerçek yüzü" grubuna da üyeyim ve millete davetiye gönderdim.
-
arkandayım kardeş tam destek
-
yani iste gruplar olur hoca ama feysbuktaki gibi degil mesela grafik grubu web grubu pc oyun grubu ne blym felsefe grubu felan.daha cok ogrenmeye ogretmeye yonelik yani.Ilkokul arkadasimi degilde atiyorum kendim icin ornek vereyim grafik grubundayim daha once hangi sehirdeydim antalya ordan grafikle ugrasan bi elemanla tanisir alisverisimiz olur.yani feysbukun otesinde daha cok akraba okul arkadasindan ziyade ayni teknikleri duygulari paylastigin insanlar olur.ne bilym cokmu soyledim yoksa.bi nevi forum gibi bisey iste ama zirta pirta konu degilde grup ici sohbet felan olabilir.Zaten nettede iyice canim sikilmaya basladi
-
ebet zevkle takibe devam ediyürüz.. karikatürler we video güze olmus.. peqi yorumda ekleyebilseq.. öle bi şansımız warmı?
-
emplate : Artikelverzeichnis | Substructure : Serendipity | Ported : Fwaggle And Sabriena
hangi cms kullanıyon ?
-
Görmeyenler görsün, up.
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
ebet zevkle takibe devam ediyürüz.. karikatürler we video güze olmus.. peqi yorumda ekleyebilseq.. öle bi şansımız warmı?
-----------------------------Yorum modülü şu anda aktif değil. Aktif halede getirmeyi düşünmüyorum. Konu ve başlıklar anlayabilenlere. Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen 2. sitesi facebook, sitenin içeriğini kavrayamamış kişilerce gereksiz yorumlarda bulunulacaktır, o yüzden gerekli görmedim.