Antifeysbuk.Com | Web Projem | Swool

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Swool hoca yardım edebileceğim bişey varsa söyle. Ben MSNde kişisel iletimde sitenin reklamını yapıyorum.

Ayrıca fespuktaki "kimbakışın gerçek yüzü" grubuna da üyeyim ve millete davetiye gönderdim. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    arkandayım kardeş tam destek

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    yani iste gruplar olur hoca ama feysbuktaki gibi degil mesela grafik grubu web grubu pc oyun grubu ne blym felsefe grubu felan.daha cok ogrenmeye ogretmeye yonelik yani.Ilkokul arkadasimi degilde atiyorum kendim icin ornek vereyim grafik grubundayim daha once hangi sehirdeydim antalya ordan grafikle ugrasan bi elemanla tanisir alisverisimiz olur.yani feysbukun otesinde daha cok akraba okul arkadasindan ziyade ayni teknikleri duygulari paylastigin insanlar olur.ne bilym cokmu soyledim yoksa.bi nevi forum gibi bisey iste ama zirta pirta konu degilde grup ici sohbet felan olabilir.Zaten nettede iyice canim sikilmaya basladi

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ebet zevkle takibe devam ediyürüz.. karikatürler we video güze olmus.. peqi yorumda ekleyebilseq.. öle bi şansımız warmı?

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

emplate : Artikelverzeichnis | Substructure : Serendipity | Ported : Fwaggle And Sabriena

hangi cms kullanıyon ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Görmeyenler görsün, up.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    -----------------------------
    ebet zevkle takibe devam ediyürüz.. karikatürler we video güze olmus.. peqi yorumda ekleyebilseq.. öle bi şansımız warmı?
    -----------------------------

Yorum modülü şu anda aktif değil. Aktif halede getirmeyi düşünmüyorum. Konu ve başlıklar anlayabilenlere. Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen 2. sitesi facebook, sitenin içeriğini kavrayamamış kişilerce gereksiz yorumlarda bulunulacaktır, o yüzden gerekli görmedim.

Toplam Hit: 9713 Toplam Mesaj: 48