Antikadan Anlayanlardan Yardım İstiyorum
-
Hocam ne 20 lirası yav öyle satacaksan ver bana ben 100 yıl daha saklarım onu
-
saat calısıyor mu ve nerdesın ?
-
saatin binliği var ama o dikiş makinasında her evde var 50 lira fln ama saat horhorda tamir gçrüp uçuk fiyatlara gidebilir
-
HeyQirs bunu yazdı
saat calısıyor mu ve nerdesın ?
Teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için hepsini dikkate alıcam . Saat çalışır durumda sadece zembeleği kopmuş normalde her saat başında üsküdara gideriken çalıyormuş sağ alt kısmıda kırık parçası duruyor ama. İzmirdeyim hocam
Ozzzz tarafından 20/Eki/13 05:03 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Hocam bence iyi para eder, ama senin satış kabiliyetine de kalmış.
Bu eğer benzerinden fazla olan birşey değilse, bu malın fiyatı karşındakinin algısında ne yaratırsan odur.
Çoğu kişi örneğin araba vs satarken fiyatını bilmez gittigidiyorda bakar ne var, üstüne 1000 tl daha koyar satarsa kendini şanslı olarak düşünür.
Bence biraz araştır sonra koymak istediğin fiyatı koy yeterince de bekle koyacak yerin varsa mutlaka alıcı bulursun. 20 tlye falan gitmez yani =)
Not: bana babannemin annesinden vs kalacak sitseler satmam.
Aynen hocam haklısın sana katılıyorum. Ben iyi para edebileceğini düşündüm hocam o yüzden babaannemi anca öyle ikna edebilirim zaten yoksa öyle 300 500 falan imkanı yok satmam (:
-
50 binlerin rüyasını kurma tabi o kadar paraya antika araba alınıyor
-
Hocam saat iş yapar bence ama koleksiyoncusunu bulman lazım
-
Allura bunu yazdı
.. o dikiş makinasında her evde var 50 lira fln ..
bu
-
direk hurdacıya verebilirsin. çok piyasa ikisi de.
saat çalışıyorsa duvarda kalsın bozuksa onu da hurdacıya gönder tamir ettirene kadar sağlamını bulursun netten.
-
hocam saglam para edıyorsa aynı makına bızdede var :)