AÖF Final Sonuçları Herkese Açıklandı
-
SeRDaR bunu yazdınolanded bunu yazdı
doğru çalışan ortalama hesaplama
Ortalamanız 2.00 altı olduğu için CD DC ve DD harf notu olan derslerden kalmış bulunmaktasınız.
burdda böyle yazıyor yaa allah allah harbiden doğrusu o dönem için mi geçermliymiş2. dönem etkilemez biliyordum ama aofforum.com adresinde 2. dönemin de etkilediğini söylediler. bu yüzden kesin emin olmamakla beraber 2. dönemin etkisi olduğunu düşünüyorum.
-
açıköğretim dershanesine filan gidem varmı müridler aramızda biri net bir açıklamayı yazsın bir zahmet yaa
-
SeRDaR bunu yazdı
açıköğretim dershanesine filan gidem varmı müridler aramızda biri net bir açıklamayı yazsın bir zahmet yaa
2. dönemin etkisi var diyorlar ama yarın aöf büroyu arayalım ya da şimdi arayın
444 10 26 Edit: http://www.aofforum.com/showthread.php?t=27019&page=69
nolanded tarafından 04/Mar/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet2. dönemin etkisis varmış dc cd ve dd olan derslerde şu şekil
1. dönem ortalamanız 1.80 diyelim akademik uyarı veriliyormuş eğer 2. dönem ortalamanınız en az 2,20 yapmanız gerekiyor arkadaşlar ki ortalamnız 2.00 olsun ancak o zaman 1. dönemdeki dc cd ve dd olan derslerden geçti sayılıcakmışsınız yapamassanız seneye ff gibi diğer o tüm koşullu geçilen derslerden tekrar sınava gireceksiniz. -
İKT103UİKTİSADA GİRİŞ 1 5.0 25------ 20 21,50 FF
İKT303UMATEMATİKSEL İKTİSAT 5.0 25------ 20 21,50 FF
İKT305UPARA TEORİSİ 5.0 55 ------35 41,00 CD
İKT307USANAYİ EKONOMİSİ 4.0 20 ------ 35 30,50 DD
İKT309UTARIM EKONOMİSİ VE TARIMSAL POLİTİKALAR 4.0 35 ------ 30 31,50 FF
İKT311UULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ 4.0 30 ------ 25 26,50 FF
İŞL107UGENEL İŞLETME 5.0 40 ------ 50 47,00 CB
MLY301UDEVLET BÜTÇESİ 5.0 40 ------ 25 29,50 FF
MUH103UGENEL MUHASEBE 1 5.0 15 ------ 5 8,00 FF
galiba 2 snden gectm iktisat ı secen aklmı .. lan zaten 2 yıllıktan gecş yapp drek 3. yıldan başlıom derse gtme kitaba bakma aha olucağu buydu :/
rockes tarafından 04/Mar/13 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
1. dönem ortalamanız 1.80 diyelim akademik uyarı veriliyormuş eğer 2. dönem ortalamanınız en az 2,20 yapmanız gerekiyor arkadaşlar ki ortalamnız 2.00 olsun ancak o zaman 1. dönemdeki dc cd ve dd olan derslerden geçti sayılıcakmışsınız yapamassanız seneye ff gibi diğer o tüm koşullu geçilen derslerden tekrar sınava gireceksiniz.
benim şuan 0,9 not ortalamam
2.dönem 3,1 yaparsam 1.donemdeki derslerden gecmis mi oluyor hocam. -
EmQceR bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
1. dönem ortalamanız 1.80 diyelim akademik uyarı veriliyormuş eğer 2. dönem ortalamanınız en az 2,20 yapmanız gerekiyor arkadaşlar ki ortalamnız 2.00 olsun ancak o zaman 1. dönemdeki dc cd ve dd olan derslerden geçti sayılıcakmışsınız yapamassanız seneye ff gibi diğer o tüm koşullu geçilen derslerden tekrar sınava gireceksiniz.
benim şuan 0,9 not ortalamam
2.dönem 3,1 yaparsam 1.donemdeki derslerden gecmis mi oluyor hocam.sadece cd dc ve dd leri geçmiş sayılırsın
-
internetten şöyle bir şey buldum
-
Beyler şimdi ben şu Finansal Yönetim den geçtim mi yoksa Bahar döneminde ortalamayı yükselticem mi ? Bahar dönemiyle alakası varmı ? kafamı karıştırdılar hep !
-
JackDaniels bunu yazdı
Beyler şimdi ben şu Finansal Yönetim den geçtim mi yoksa Bahar döneminde ortalamayı yükselticem mi ? Bahar dönemiyle alakası varmı ? kafamı karıştırdılar hep !
ortalaman 2,72 olduğu için CD olan dersinden geçmiş oluyorsun hayırlı olsun ama bahar dönemi de ortalamanı 2,00 den aşağı getirme sıkıntı olur.