AÖF Final Sonuçları Herkese Açıklandı
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
ortalamanın 2.00 olduğu kesin mi hocalar?
2,00 ortalama, koşullu veya direk geçme için kesin geçme ortalamasıdır.
nolanded tarafından 03/Mar/13 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
ben hesapladım 1.5 çıktı. yani kaldım mı amk :(
-
nolanded bunu yazdıAytekinet bunu yazdı
FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5.0 50 - - - - - - 30 36,00 CD İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 75 - - - - - - 50 57,50 BC İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ 5.0 25 - - - - - - 45 39,00 CD İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4.0 35 - - - - - - 60 52,50 BB MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4.0 55 - - - - - - 35 41,00 CD PZL103U PAZARLAMA YÖNETİMİ 5.0 55 - - - - - - 35 41,00 CD CD ler geçiyor mu hocalar şimdi ben sınıfta kaldım mı geçtim mi ortalamam kaç nasıl hesaplıyoruz bunu
kendi hesabıma göre ortalamanı 2,04 hesapladım bu hesaba göre kıl payı tü derslerden geçmişsin, hayırlı olsun ama sen yine de ortalamarın açıklanmasını bekle.
İçime su serptin hocam en azından ortalamalar açıklana kadar emeğine sağlık
-
-
TxT bunu yazdı
doğru hocam ortalamanı 2,04 hesapladım bu hesaba göre hepsinden geçmişsin hayırlı olsun.
-
nolanded bunu yazdıTxT bunu yazdı
doğru hocam ortalamanı 2,04 hesapladım bu hesaba göre hepsinden geçmişsin hayırlı olsun.
Allah razı olsun :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
ben hesapladım 1.5 çıktı. yani kaldım mı amk :(
doğru hesapladıysan CD, DC ve DD (FF zaten) derslerinden kaldın demektir.
nolanded tarafından 03/Mar/13 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler açıklanan notların bahar dönemindeki ortalamayla alakası yok demi ?
Bir adet CD notum varda arkadaşım Bahar dönemindeki ortalaman eğer 2.00 ın üstündeyse geçersin diyor. Bana mantıksız geldi. Güz dönemi ortalamam 2,82 eğer onun dedigi gibi degilse geçiyorum demi ?
-
JackDaniels bunu yazdı
Beyler açıklanan notların bahar dönemindeki ortalamayla alakası yok demi ?
Bir adet CD notum varda arkadaşım Bahar dönemindeki ortalaman eğer 2.00 ın üstündeyse geçersin diyor. Bana mantıksız geldi. Güz dönemi ortalamam 2,82 eğer onun dedigi gibi degilse geçiyorum demi ?
şu anki ortalaman 2,82 ise FF hariç CD, DC, DD olan derslerinden zaten geçtin demektir.
-

hocam bı hesap yapabılırmısın ? tesekkurler