Aöf Hakkında Birkaç İpucu
-
Benimde toplam 4 dersim kaldı mezun olmak için. 3 tane bu dönem 1 tane diğer dönemden.
ben şimdi dd ile 3 dersten kaldım diyelim. diğer dönem benim tek dersim ortalamamı 2 nin üzerine çıkartır mı acaba. şuan ortalamam 2.09 ( yıllık ) normalde ortalama ile geçtim diğer dönem 2 dersi ama bu dönem 3 derste dd gelse diğer dönem tekk ders 2 üzerine çıkarttırır mı acaba onu nasıl hesaplıycam ? bu dönem bunları alıyorum. diğer dönemde stratejik yönetim 2 alcam onun krediside 5
archair23 tarafından 12/Ara/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştirİŞL401U DENETİM 5,00 - - - İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,00 - - - İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5,00 - - - -
2. yılımda uygulamdığım taktik şu...
Ders kitaplarının arkasında bulunan soruları ve son 2-3 yılın çıkmış sorularını ezberliyorum... en düşük ortalamam 2.9 geldi..
Tavsiye ederim işe yarıyor...
-
ben bir çok dersi bu çan eğrisi muhabbetine geçiyorum hiç çalışmadan hele zor bir dersse zaten herkes çakıyor arkadaşın dediği gibi ufak notlarla bile geçiyorsun
-
Sınav soruları ve cevapları açıklanmış http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/ burdan bakabilirsiniz
-
archair23 bunu yazdı
Benimde toplam 4 dersim kaldı mezun olmak için. 3 tane bu dönem 1 tane diğer dönemden.
ben şimdi dd ile 3 dersten kaldım diyelim. diğer dönem benim tek dersim ortalamamı 2 nin üzerine çıkartır mı acaba. şuan ortalamam 2.09 ( yıllık ) normalde ortalama ile geçtim diğer dönem 2 dersi ama bu dönem 3 derste dd gelse diğer dönem tekk ders 2 üzerine çıkarttırır mı acaba onu nasıl hesaplıycam ? bu dönem bunları alıyorum. diğer dönemde stratejik yönetim 2 alcam onun krediside 5
İŞL401U DENETİM 5,00 - - - İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,00 - - - İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5,00 - - - Şuradaki robotu kullanarak tahmini notlarını falan yaz hoca sonra hesapla de, aşağıda dönem not ortalamsı cıkcak 2 nin üzerindeyse geçiyosun. her iki dönem icinde ayrı ayrı geçerli. http://www.alfa.com.tr/aof-donem-not-ortalamasi-hesaplama-robotu.asp?islem=dno
-
rhodostethia bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
İŞL401U DENETİM 5,00 - - - İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,00 - - - İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5,00 - - - Şuradaki robotu kullanarak tahmini notlarını falan yaz hoca sonra hesapla de, aşağıda dönem not ortalamsı cıkcak 2 nin üzerindeyse geçiyosun. her iki dönem icinde ayrı ayrı geçerli. http://www.alfa.com.tr/aof-donem-not-ortalamasi-hesaplama-robotu.asp?islem=dno
Teşekkürler hocam bakayım
-
elinde işletme bölümü 3 ve 4 sınıf ders notları ya da çalışabileceğim ders kaynağı var mı?
çok makbule geçer :)
-
önceki bölümüm işletmeydi olsaydı hala gönderirdim ama gitti hep çöpe. hedefaof.com denen siteden daha önceki cıkmıs soruları indirip cıktı alabilirsin. notlar vs için feyste grubu vardır mutlaka o bölümünde oraya girip yardım istersen eminim seni kırmazlar :)