Aöf Hakkında Birkaç İpucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Benimde toplam 4 dersim kaldı mezun olmak için.  3 tane bu dönem 1 tane diğer dönemden. 

ben şimdi dd ile 3 dersten kaldım diyelim. diğer dönem benim tek dersim ortalamamı 2 nin üzerine çıkartır mı acaba. şuan ortalamam 2.09  ( yıllık ) normalde ortalama ile geçtim diğer dönem 2 dersi ama bu dönem 3 derste dd gelse diğer dönem tekk ders 2 üzerine çıkarttırır mı acaba onu nasıl hesaplıycam ?  bu dönem bunları alıyorum. diğer dönemde stratejik yönetim 2 alcam onun krediside 5 

İŞL401U DENETİM 5,00 - - -  
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,00 - - -  
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5,00 - - -

archair23 tarafından 12/Ara/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

2. yılımda uygulamdığım taktik şu...

Ders kitaplarının arkasında bulunan soruları ve son 2-3 yılın çıkmış sorularını ezberliyorum... en düşük ortalamam 2.9 geldi..

Tavsiye ederim işe yarıyor...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben bir çok dersi bu çan eğrisi muhabbetine geçiyorum hiç çalışmadan hele zor bir dersse zaten herkes çakıyor arkadaşın dediği gibi ufak notlarla bile geçiyorsun

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Sınav soruları ve cevapları açıklanmış http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/   burdan bakabilirsiniz 

..Morali hep bozuk olan insan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Benimde toplam 4 dersim kaldı mezun olmak için.  3 tane bu dönem 1 tane diğer dönemden. 

ben şimdi dd ile 3 dersten kaldım diyelim. diğer dönem benim tek dersim ortalamamı 2 nin üzerine çıkartır mı acaba. şuan ortalamam 2.09  ( yıllık ) normalde ortalama ile geçtim diğer dönem 2 dersi ama bu dönem 3 derste dd gelse diğer dönem tekk ders 2 üzerine çıkarttırır mı acaba onu nasıl hesaplıycam ?  bu dönem bunları alıyorum. diğer dönemde stratejik yönetim 2 alcam onun krediside 5 

Şuradaki robotu kullanarak tahmini notlarını falan yaz hoca sonra hesapla de, aşağıda dönem not ortalamsı cıkcak 2 nin üzerindeyse geçiyosun. her iki dönem icinde ayrı ayrı geçerli. http://www.alfa.com.tr/aof-donem-not-ortalamasi-hesaplama-robotu.asp?islem=dno

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

Şuradaki robotu kullanarak tahmini notlarını falan yaz hoca sonra hesapla de, aşağıda dönem not ortalamsı cıkcak 2 nin üzerindeyse geçiyosun. her iki dönem icinde ayrı ayrı geçerli. http://www.alfa.com.tr/aof-donem-not-ortalamasi-hesaplama-robotu.asp?islem=dno

Teşekkürler hocam bakayım 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

elinde  işletme bölümü 3 ve 4 sınıf  ders notları ya da çalışabileceğim ders kaynağı var mı?

çok makbule geçer :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

önceki bölümüm işletmeydi olsaydı hala gönderirdim ama gitti hep çöpe. hedefaof.com denen siteden daha önceki cıkmıs soruları indirip cıktı alabilirsin.  notlar vs için feyste grubu vardır mutlaka o bölümünde oraya girip yardım istersen eminim seni kırmazlar :)

Toplam Hit: 2549 Toplam Mesaj: 19