Aöf Kayıt 4 Yıllık
-
Lisans tamamlama diye bir secenek var hocam oradan kayit olacan. Bende ayni sekilde yaptim 2 yil bilg. Prog. Bitti 3. Sinif isletmeye basladim.
-
Mazeretli kayitla normal kayidin da hicbir farki yok. Ben mazeretli kayit yaptirdim dilekce isterler dediler onu bile istemediler. Ama acayip kalabalik oluyor erken gitmeye bak.
Bolum soran arkadas isletme degil iktisat oku...
Sozlesmeli personel kanuna bak sadece iktisatcilad ekonomist olarak girebiliyor.. İsletmenin bir artisi yok..
-
cumaya kadar uzatılmış 2. üni kayıtları. mazeretler haftaya kaymış.
-
DrKeworks bunu yazdı
dikey geçiş hocam. Ben bugün yaklaşık 2bin kişiyle birlikte kayıt için bekledim. Böyle sıra hayatımda görmedim amk
:)) hiç sorma. bugün çarşıya çıkarken öyle bir kalabalık vardı ki bir sokağı boydan boya kaplamıştı.
açıköğretim bürosundan anladım olayı. sonra 2 saat gezdik dönüşte hala aynı kişiler 2 metre kada ilerlemişlerdi.
beyaz gömlekli bir memur gidin diye bağırıyordu :))
hemen ales kuyruğu aklıma geldi.
herkes okuyor kalifiye elemanlarda hemen azınlık olduğundan iş bulup fıstık gibi yaşıyorlar :)
-
Dün kartal aöf bürosunda çılgınlar gibi sıra vardı sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırdım ben de yalandan, sırf öğrenci akbil için.
Anadolu yakasından karşıya geçen 500T normal akbilde 4.5 TL kesiyor (meraklısına diğer ücret tarifeleri de bu şekilde) eğer toplu taşımayı benim gibi çok kullanıyorsanız öğrenci akbili şart! Toplam maliyetten yıllık okul harçlarını çıkardığınızda yine ciddi kârdasınız. Belki de boktan eğitim sistemimizin getirdiği tek avantajdır bu.
Ayrıca kaydını yaptırmış ve istanbul öğrenci kartı çıkartacaklar buradan online başvurabilir. Bir de akbil kuyruğunda rezillik çekmeyin.
Tavsiyem online ödemesini yapın ve "kartım adresime gelsin" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.