Aof‘ Lulerin Anadolu Universitesinde Yararlanabildigi İmkanlar
-
Hocalar 2. Donem eskisehire gidecem orada derslere girip kutuphaneden ve uninin imkanlarindan yararlanacagim ama uninin tum imkanlarindan yararlanabiliyor muyum? Mesela kultur merkezinde bi etkinlik var aof maof ayrimi.olur mu? Kutuphaneden kitap alma hakkimiz var mi? ögrenci topluluguna jatilabiliyor muyuz
-
Up
-
örgün öğrenci ile aynı olarak kulanabilirsin die biliyorum
ben örgün bitirdim açık okuyom nerdeyse hiç bi etknlik vs gitmedim aslında içerisi bayaa hareketli de neyse gelince görürsün zaten
ben örgün ile aynı şekilde yararlanırsın die biliyorum daha iyi bilen biride cvp verir şimdi.
rockes tarafından 25/Ara/13 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı yanlış anlama ancak ben utanırdım aöf okuyupda örgünlülerle takılmaya. boşver boşuna masraf çıkartma ailene.
-
TeRRoR bunu yazdı
hacı yanlış anlama ancak ben utanırdım aöf okuyupda örgünlülerle takılmaya. boşver boşuna masraf çıkartma ailene.
Kendimi gelistirmeye gidecem oraya
-
Nvidia bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Kendimi gelistirmeye gidecem oraya
eğer daha önce kampüs ve öğrenci hayatı yaşamadıysan git tabi amk daha sonra görüp de ah etmezsin keşke bende gitseydim die
eğer gittiysen iş bul çalış amk hala karı kız peşindemi koşacaksın :F
başarılar..
-
hocam beb eskisehirde ilk senemse yuzde 70i evdekilere eskisehir anadolu universitesini kazandim diyi gelen aofli ogrenci olan bir yurtta kaldim. Ordaki hicbir aofli kendini malesef gelistiremedi kimi 222nin bi de o yaninda bi bar var adini unuttum oranin onunde kari kiz kesiyordu ya sabahtan aksama kadar nette takiliyordu yada ek is yapip yurt parasini kazaniyordu yada siktir olup gidiyordu askere. Kizlar da keza ayni sekilde . Aof derslerine girecem ben vs YALAN 200-300 kisi ile bir anfidesin ve %99u kari kiz kesmeye gelmis abaza kizlar da yokluktan geliyor. Kampuste kimse tipine bakip da aofli demez ayiramazsin ama tiyatro sinema vs anca orgun kimlikle indirimli veya ucretsiz gidebilirsin. Aofli disardaki adamdan farkin yok. Kutuphaneye girersin ama kitap odunc alamazsin.Mart ayina kadar gotun donar ucak seslerinden intihara kalkisirsin tramvayin atinda kalirsin seker kokusundan nefessiz kalip geberirsin Var git yoluna ailenin yaninda gelistir kendini bosuna atraksiyona girip de kendine de ailene de yazik etme. Ben acikcasi ailenin senin eskisehire yollayip orfa yurt parani + gecimi karsilayacagini zannetmiyorum (zira actigin konular belli) ama sen okuyacam ogrencem derse gircem derden ailen ne yapar eder karsilar zor durumda kalir.
-
TeRRoR bunu yazdı
Utanılacak bir şey yok Aöf puanını bile tutturamayıp babasının parasıyla özel ünide örgün şekilde okumaktan daha utanç verici değildir herhalde
bence yararlanırsın çünkü sende o üni öğrencisisin sadece fakülten farklı böyle düşün
-
SeRDaR bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Utanılacak bir şey yok Aöf puanını bile tutturamayıp babasının parasıyla özel ünide örgün şekilde okumaktan daha utanç verici değildir herhalde
bence yararlanırsın çünkü sende o üni öğrencisisin sadece fakülten farklı böyle düşün
hocam aöfde puan yok :) uzaktan eğitim fakültesi puanlı
-
KaRaKuLe bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Var belli taban puanı onda da yazıyor 160 mı 170 mi 200 mü tam bilmiyorum ama var dediğin gibi puan yoksa millet sadece tercih yapsın o zaman 2 yıllığa geçiş gibi :) :) sınava neden giriyor ?
SeRDaR tarafından 26/Ara/13 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Var belli taban puanı onda da yazıyor 160 mı 170 mi 200 mü tam bilmiyorum ama var dediğin gibi puan yoksa millet sadece tercih yapsın o zaman 2 yıllığa geçiş gibi :) :) sınava neden giriyor ?
Barajı geçmek yeterli