Aof‘ Lulerin Anadolu Universitesinde Yararlanabildigi İmkanlar
-
Citizen bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
hacı yanlış anlama ancak ben utanırdım aöf okuyupda örgünlülerle takılmaya. boşver boşuna masraf çıkartma ailene.
Utanılacak bir şey yok Aöf puanını bile tutturamayıp babasının parasıyla özel ünide örgün şekilde okumaktan daha utanç verici değildir herhalde
bence yararlanırsın çünkü sende o üni öğrencisisin sadece fakülten farklı böyle düşün
hocam aöfde puan yok :) uzaktan eğitim fakültesi puanlı
Var belli taban puanı onda da yazıyor 160 mı 170 mi 200 mü tam bilmiyorum ama var dediğin gibi puan yoksa millet sadece tercih yapsın o zaman 2 yıllığa geçiş gibi :) :) sınava neden giriyor ?
Barajı geçmek yeterli
Farkeder mi Sonuçta bir puanlama var
-
barajı geçmek için giriyor sınava hacı işte alem sınavda görsün hesabı yoksa 2-4 yıllık puansız istediğini okuyon maksat yılda 400-500tlye askerliği uzatmak işte nolcak
-
KaRaKuLe bunu yazdı
barajı geçmek için giriyor sınava hacı işte alem sınavda görsün hesabı yoksa 2-4 yıllık puansız istediğini okuyon maksat yılda 400-500tlye askerliği uzatmak işte nolcak
Ben terhis belgemle aöfe başvurduğumda millet gülmüştü bana herkes tecil için okuyor diye hatta evrakları alan kadında şaşırdı sanki ilk ben terhis belgemi gösterip askerlikle ilişiği yoktur hesabı başvurdum bu genç yaşta :)
kendimi kötü hissettim sıradakiler tuhaf tuhaf bakıyor demişlerdir mala bak millet tecil için okur bu bitirmiş aöfe giriyor :)
-
@serdar
insanlar neler demiyorki hacı s.edin. kendimi bu konuda eğitmeye çalışıyorum(boş konuşmama ve insanları yargılamama)
okumak iyidir okuyun gitsin :D
DestinatioN tarafından 26/Ara/13 11:37 tarihinde düzenlenmiştir