folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aof‘ Lulerin Anadolu Universitesinde Yararlanabildigi İmkanlar

Aof‘ Lulerin Anadolu Universitesinde Yararlanabildigi İmkanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

hacı yanlış anlama ancak ben utanırdım aöf okuyupda örgünlülerle takılmaya. boşver boşuna masraf çıkartma ailene.

Utanılacak bir şey yok Aöf puanını bile tutturamayıp babasının parasıyla özel ünide örgün şekilde okumaktan daha utanç verici değildir herhalde 

bence yararlanırsın çünkü sende o üni öğrencisisin sadece fakülten farklı böyle düşün

hocam aöfde puan yok :) uzaktan eğitim fakültesi puanlı

Var belli taban puanı onda da yazıyor 160 mı 170 mi 200 mü tam bilmiyorum ama var dediğin gibi puan yoksa millet sadece tercih yapsın o zaman 2 yıllığa geçiş gibi :) :) sınava neden giriyor ? 

Barajı geçmek yeterli

Farkeder mi Sonuçta bir puanlama var 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

barajı geçmek için giriyor sınava hacı işte alem sınavda görsün hesabı yoksa 2-4 yıllık puansız istediğini okuyon maksat yılda 400-500tlye askerliği uzatmak işte nolcak

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

barajı geçmek için giriyor sınava hacı işte alem sınavda görsün hesabı yoksa 2-4 yıllık puansız istediğini okuyon maksat yılda 400-500tlye askerliği uzatmak işte nolcak

Ben terhis belgemle aöfe başvurduğumda millet gülmüştü bana herkes tecil için okuyor diye hatta evrakları alan kadında şaşırdı sanki ilk ben terhis belgemi gösterip askerlikle ilişiği yoktur hesabı başvurdum bu genç yaşta :) 

kendimi kötü hissettim sıradakiler tuhaf tuhaf bakıyor demişlerdir mala bak millet tecil için okur bu bitirmiş aöfe giriyor :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

@serdar

insanlar neler demiyorki hacı s.edin. kendimi bu konuda eğitmeye çalışıyorum(boş konuşmama ve insanları yargılamama)

okumak iyidir okuyun gitsin :D

DestinatioN tarafından 26/Ara/13 11:37 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 1586 Toplam Mesaj: 15