Aöf Sınavına Alınmadım
-
kitapçığın üzerinde 15 dk dan daha fazla geç kalanlar sınav bina sorumlusunun yazılı izniyle girebilir gibi bişey yazıyodu. tabi o görevli o yazıyı verir mi bilemiyorum :)
-
Amd-x bunu yazdı
öğrenci belgesi, sınav yeri ne istersen gönderdim reyiz :D
edit : o sınava almasınlar seni vururum :D
adam ne sevinmiştir yaaa helal sana :)
-
Onların yapacağı sınav yeri düzenlemesine sokayım.
Amına koyim şimdi uludağ üniversitesinde giriyorum sınava, öteki terminalin ordakinde.
Biri bir uçta diğer başka uçta.
Amına koduğum çocukları ya.
-
Benimde telefon vardı almazlar diye çoraba sakladım :) Hallettik,geldik.
-
Valla Amd-x Allah razı olsun Küllerimden yeniden doğdum sayende :D
İyiki varsın TBT :)
-
7 tane kitap verildi kayıt olurken hepsi tamam denildi.
kaygusuz tarafından 05/Oca/13 13:01 tarihinde düzenlenmiştir
9 tane dersin sınavına giriyorum
fazladan 2 ders nerden çıktı ??? Bizmi ders ekliyorduk _?
edit : belli bir tarih verilmiş ama haberimiz yok ders ekle sil durumundan haber filan mesaj atılmadı mağdurum 2 ders boşuna soruları cevapladım :) -
zeybekustasi bunu yazdı
Valla Amd-x Allah razı olsun Küllerimden yeniden doğdum sayende :D
İyiki varsın TBT :)
ne demek hoca :)
senden de razı olsun.. :)
-
zeybekustasi bunu yazdı
Belgemi eshotta kalabalıkta düşürmüşüm.
Aöf sistemide çöktü tekrar çıkartamayınca sınava alınmadım.
Son 15 dakika geç kalma süresi var. Sistem yüzünden sınava girememek doğru mu rapor tutulamazmıydı gerçekten ?
The resource cannot be found.
hacı öğleden sonraki oturumda bende unuttum arkadaşı aradım yerimi öğrendim sınıfa gidip oturdum cevap kağıtları dağıtıldı gözetmen geldi onla kimlikleri verdim :D bişey sormadı.
sistemin açılmaması sorununda enterasan bi durum var windows da denedim açılmadı android telefondan denedim açıldı sonra linuxda denedim açıldı ama windowsda açılmıyor belki sadece bi tesadüftür bilemedim :)
coyotosays tarafından 05/Oca/13 15:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Hazır konu aöf iken sorayım.
Bende sınavı kaçırdım bugün, dolayısıyla 0 aldım :(( vizesi 0 olan dersi geçmek için finalden kaç almam lazım ??? eski sistemde vizenin %30 u finalin %70 i olayı vardı.70küsür almak yetiyordu ?
-
Başlığı görünce üzüldüm ama yorumları okuyunca sevindim.İyiki girebilmişsin hocam.Bu arada ikinci sınav şubattaymış amk.Hepmize geçmiş olsun.Daha ben kitaplarımı alamadım dostlar.