Aöf Sınavına Cep Telefonuyla Girmek ?
-
Sınav giriş formunda girmek yasak diyor.Aslı nedir ? Bilen var mı ?
-
Ben açık lise sınavına girerken ibneler bozuk para bile almamışlardı.
-
MiqRoP bunu yazdı
Bozuk paranın üzerindeki 1 TL yazısına bakarak kopya çekebilirsin belki diye.
-
ne amaçla sokmayı düşünüyorsun?
-
Citizen bunu yazdı
Sınav giriş formunda girmek yasak diyor.Aslı nedir ? Bilen var mı ?
cep telefonu icadından bu yana yasak zaten.
-
yasak, almazlar, yakalnırsan sınavın geçersiz sayılır.
-
Citizen bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
Bozuk paranın üzerindeki 1 TL yazısına bakarak kopya çekebilirsin belki diye.
Bişeyi yapıyolar bari düzgün yapsınlar aq o sınavlardan birine kimliksiz girmiştim ama yine bozuk paralarımı almamışlardı.
-
Telefon yasak man. Kapalı açık farketmiyor.
Bende ilk önce verdikleri aslı olmayan öğrenci kartı var kağıt yani. 9'undan sonra Aöf bürolarından alın demiş ama gitmedim. Bununla giremiyor muyuz sınava? Yoksa yarın erinmeden gidip alayım?
-
valla o salon bina sorumlusuna bağlı yıllardır aöf kaşarı olduğum için biliyorm kimi okullarda kapattırıp öğretmen masasına koyduruyor kimi okullarda büfeye kantine emanet veriyorsun kimi okuldada cebinde kalıyordu kapalı kalmak şartıyla vs. ösym gibi değil katı kuralları yok araba anahtarı cüzdan bozuk para falan alıyorlar istanbul için konuşuyorum. Hatta geçen sene bahar dönemi ara sınava cebimde unutup arabaya koymadığım usb, iç cebimde mp3player kulaklıkla girmişim haberim bile yoktu üst aramasından da geçtim ama hiç bi sıkıntı yaşamadım :|
-
HowL bunu yazdı
Telefon yasak man. Kapalı açık farketmiyor.
Bende ilk önce verdikleri aslı olmayan öğrenci kartı var kağıt yani. 9'undan sonra Aöf bürolarından alın demiş ama gitmedim. Bununla giremiyor muyuz sınava? Yoksa yarın erinmeden gidip alayım?
internetten SINAVLARA GİRMEK İÇİN ÖĞRENCİ BELGESİ + sınava giriş belgenle sorunsuzca girebiliyorsun kimlik almana gerek yok. -
ben telefon götürmüştüm mp3 kulaklık vs vardı yanımda. sınav görevlisine teslim ettim. kelime yaptı yasak falan. sınav yeriyle oturduğum şehirler farklıydı dedim başıma bişey gelse ev ile nasıl haberleşicem vs vs. sustular. sonra sınavı olurken sınav giriş belgesi kontrolü başladı. almaya üşenmiştim yine kelime yaptılar. bi dahakine alırda girersin bu seferlik böyle olsun dedi görevli. bende bi daha girmem sınava falan bu eziyet çekilirmi demiştim öyle bitirip sınavı çıkmıştım