folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf Sınavına Cep Telefonuyla Girmek ?

Aöf Sınavına Cep Telefonuyla Girmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

üst aramasından geçirebilirseniz ( fazla aramıyolar zaten), ve telefon kapalıysa sınav görevlileri bişey demez zaten sınav görevlileri sınav süresince twitterda, facede takılıyor, ösym daha katı, özellikle ales gibi sınavlar bitmek bilmiyor tel yasak, kitap yasak.

öğrenci kimliği olmasa bile normal kimlik bulundurun ağız yaparlar ama dışarı çıkartmazlar öğrenci kimliği yok diye ama ikisi de yoksa siki tutarsınız sanırım (şahsen ben sınava almam)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

Ben açık lise sınavına girerken ibneler bozuk para bile almamışlardı.

Bozuk paranın üzerindeki 1 TL yazısına bakarak kopya çekebilirsin belki diye.

kpss de mi bi sınavda bi kağıt paranın arka kısmında kimin bulunduğunu sormuşlardı diye hatırlıyorum.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xyzavp
    xyzavp's avatar
    Erkek

5 senedir gire çıka bu konuda baya bilgi sahibiyim.

Kendi adıma götürmüyorum çünkü bir seferinde polis bir sürü kisiyi telefonla almadı güvenlik klübesine isimsiz vs. bıraktı herkes. O zamanda htc hd2 telefonu yeni çıkmıstı bende çıkar çıkmaz almıştım; sınav sonuna kadar, hem sınav hem de telefon stresi hoş olmadı.

BU en kötü tecrübe idi...

Son iki senedir kendim götürmüyorum ama tecrübelerim; bazı yerlerde kantinde zarfların içine isim yazarak koyuyorlar kücük bir ücretle geri alıyorsun. Bazı yerlerde aynısı başka klübelerde oluyor :D bazı yerlerde hocalar açıksa bile kapatın diye uyarıyor vb. ama istanbul için konuşuyorum her seferinde son 2-3 yıldır baya herkesi arıyorlar... (sanırım o ara ortaya çıkan kopya olaylarından ötürü vb.)

şimdiden bütün aöf lülere başarılar dilerim.

Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 14