AÖF Sınıf Tekrarı Hakkında ?
-
1-24 aralik 140 tl
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------ttp://aofburo.anadolu.edu.tr/newrec.htm
http://acikogretim.sozel.org/2010-2011-aof-kayit-tarihleri.html
şöyle bir şey var.
-----------------------------
bu link'te 18-27 arası diyor hocam ? -
Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleriyle ilgili özet bilgiler aşağıya çıkarılmıştır
2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 18 Ekim 2010 tarihinde başlayacak ve 27 Ekim 2010 tarihinde sona erecektir
-
Sen hangi bölüm okuyorsun her ölümün kayıt yenileme tarihleri ve parasi farkli en saglıklı bilgiyi aöf bürosuns ugryarak veyada telefon ile ögren kafan rahat etsin
-
felsefe hocam , yani bununla ilgili net bişe bulamadım belki bilen vardır diye danışayım dedim , sağolun herşey için.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Merhaba ; bu sene Felsefe'den sınıf tekrarı yapıcam ne ödemem gerekiyor ne zaman ödemem gerekiyor ; daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tekrardan kayıt için bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirirse sevinirim .
-----------------------------kayıt yenileme henuz baslamadı tahminim bu ayın sonundan itibaren kayıt tariherini verirler, kayıt yenilemede sadece kitap parası olan 70 tl yi odemezsin diger ucret aynı kalır örnegin gecen sene ne yatırdıysan ondan 70 tl cıkar :-)))