folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Apartman Yönetici Sıkıntısı

Apartman Yönetici Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

s.a sayin muridler,

suan su yilda bu duruma dustugum icin sasiriyorum her dakika

evet sorunum apatman yoneticisi sorun apartman daha sifir yeni yapilmis ve internet alt yapisi yok insaat firmasindan alinirken kontrol edilmeden alinmis neyse uzun ugraslar sonunda alt yapinin bir bolumunu yaptirdik

apartmanin onundeki turktelekom kutusundan kabloyu apartmanin zemin katindan iceri baglattik,

dedik artik internet baglatabiliriz arkadaslarla turktelekom a gittik bu seferde gorevli katlara cikan telefon hatti yok onu yonetici elektrikci cagirip baglattiracak bizde abone olanlara interneti baglayacagiz dedi benim sarteller atti yine top yoneticide 

zaten biz alt yapiyi 2 ayda zor dosettirdik kadina simdi bide kat telefon sıkıntısı cikti 

ogrencinin internet olmassa olmazlarindandir bilirsiniz ha birde bilgisayarla ilgili bir bolum okuyorsaniz hep yandiniz

internet cafelere her hafta 5-10 lira para vermekten biktim arkadaslar bide yonetici hic umrunda degil isle hic ilgilenmiyor.

neden yazdim bu kadar uzun derseniz sizden bole yada bunun benzeri sorun yasayan arkadaslar vardir 

bi akil verin sinirden ne yapacagimi sasirdim 

ben ne yapmaliyimki bu sorunu 2-3 gunde cozdureyim yada cozeyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

yoneticiyle bisey yapabilirmisin bilmiyorum ama bu kadar onemliyse bi tane 3g modem al hocam

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kardeş sen kaçıncı kattasın 

apartmanın girişine kadar telekom getirdiyse sıkıntı yok

al kendine 100m zil teli ev girişinden daireye taşı kendi hattını  olsun bitsin .

sanane aprt manın geri kalanından 

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ev sahibiyle aran iyi ise ona söyle o halletsin.. Telefon bağlatacağım de çık aradan..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

20 gb yi 80 tl ye veriyolarki bildiginiz gibi gsm hatlarinda kotaya uploadda dahil yani onu bi 17-18 gb ye cekebiliriz asiri pahalli ona 2 yil bide sozlesme ogrenciyiz be abi

hocam apartmanin girisine sari kalin bi parmak kalinligi sanirim kablo onlardan cektiler o kablonun ucuna baglatabilirmiyim ben zil kablosuyla internet hattini ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Apartman yöneticileri sıkıntı, bizimki devamlı bizim kapıya not bırakıyor, bir para istiyor, bir sabahları giderken ses çıkarmayın uyuyanlar var yazıyor, bazen de gece gürültü yapmayın yazıyor. Bunların hiçbirini doğrudan söylemiyor, ya apartman girişinde ki panoya yazıyor, yada bizim kapının önüne bırakıyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

Reiz bu forumda daha onceden boyle bir konu vardı acaba o mu diye baktım değilmis o konuda yoneticiyi dövuyorlardı tabii ki tercih meselesi mıhtara git belki yardımcı olur dicem ama oda seçimlerden snraya kaldı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

TTnet'ten gelmiş gibi  yöneticinin adresine talimname yolla eğer şu tarihde hatlarınız aktif olmazsa alt yapınız  iptal edilecektir falan filan ekle gitsin, çektirsin hattınızı hattını çektirdiğine dahil elektrikçiden makbuzla en yakın ttnet bayisine basvursun :D maksat işinizi resmi evraklarla yaptırmak buda sana  kalmış sosyallik yap biraz yusuf yusuf etsin.

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Birde sonradan eklenen internet alt yapısı fiber optik alt yapıyı destekleyen türde değilse wayyy halinize waayy :))

aşaa yukarı aynı diyebleceğin olay bizin siteninde başına gelmişti sonra bastık yöneticinin götüne tekmeyi 

aptman 30 daireli tertemiz kendinden avukatlı site sistem yönetim şirketleri var onlar yönetiyo apt nı, gerçtik ona şuan sıkıntı yok aidat mı gecikti 2 hafta müddet hiç başın ağrımıyo 

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

Kardeş sen çağır bir elektrikçi, adama ver 20-30 lira al kablonu aşağıdan yukarıya kadar çeksin sana kablo, heç yönetici felan uğraşma,biri de çıkıp birşey demeye kalkarsa, ihtiyaçlar dahilinde apartmanın demirbaşına zarar vermeden hakkım olan hizmeti KENDİ PARAM karşılığında sağlıyorum de geç, bir kişi çıkıpta napıyosun sen diyemez, sonuçta apartmanda altyapı yok...

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

20 gb yi 80 tl ye veriyolarki bildiginiz gibi gsm hatlarinda kotaya uploadda dahil yani onu bi 17-18 gb ye cekebiliriz asiri pahalli ona 2 yil bide sozlesme ogrenciyiz be abi

hocam apartmanin girisine sari kalin bi parmak kalinligi sanirim kablo onlardan cektiler o kablonun ucuna baglatabilirmiyim ben zil kablosuyla internet hattini ?

şimdi kafan karışmasın müdür anlatıyorum ben olayı.

evin önüne kadar kalın içinde birsürü kablo çemişseler eğer işin çok kolay.

ttnete gidersin internete bağlatırsın.

ttnet görevlileri gelirler. o kalın kablodan 2 tane tel çıkartırlar kağıda yazarlar ismini sonra o teli kağıda sararlar senin olduğu belli olsun diye. ve  giderler.

sende evin içine çekmek için ya elektrikçi çağırırsın yada kendin o sana ait olan 2 teli evine çekersin uzatırsın herhangi bir kablo ile olur biter.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2923 Toplam Mesaj: 24