folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Apartman Yönetici Sıkıntısı

Apartman Yönetici Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Uğraşma, harcadığın zamana değmez.
    Taşın ya da vınn gibi bir şey kullan (neti verimli kullanman gerekecektir).

Normalde aylık kullanımda 100 GB'yi aşıyorum. Bir ara superonline'dan çıktık, diğer firmaları araştırırken 1 ay net yoktu.
    Bu süre zarfında avea'nın 1 GB internetini kullandım. Mobil olarak opera mini kullan, candır. Bilgisayarda yapılması gereken bir iş olduğundaysa tel üzerinden bağlanıyordum.

telekom tarafından 29/Mar/14 00:19 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

hocalar cok tesekkurler kim yazdiysa okuduysa eline gozune saglik hepinizin yorumlarini okudum 

evden tasinamiyoruz kira skntisi var o yuzde halletmeliyiz bu sorunu burada

kalin dediginiz evet kalin sari bi kablo gormussunuzdur daha once dosenirken sokakta o kablodan var

vala hocam en sonunda ole yapicam cagiracam elektrikciyi bisi diyen olirsa girisecem gibi

valla hocam sanirim fiber cunku sari kablolarin fiber oldugunu biliyorum ben bide su yoneticiye tekme vurma isi nasil oldu bi anlatirsan sevinirim onu yaparim galiba cok sinir etti bizi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

hocam bizim apt da 2 tane yönetici iktidarlığı yıkıldı 1 . si hırsız dı (binada inşt bitiminden beri yönetici olan adam inşt halindeyken taşınmış aprtmana inşt malzemeri çıktı çatıda hilti, fayas.matkap vs çalmış hep :D)  gidip anlaşmış elektrikciyle ucuz kablo dan alt yapı çekmişler simsarlık yaptığı çıkınca ortaya adam başka yere taşındı  2 yönetici de diğerinin pisliklerini temizleyemeyince oda topu atttı daha doğrusu bina sakinlerince site yönetim şirketine devrettik en sonunda, şimdilik sıkıntı yok adamlar çalışıyo abi bahçeye recidans yapıcaz deseler parasını toplarlar kimsede bende verecek para yok diyemiyo o derece :) ( tabi binada neler yapıldı  hangi para nereye gitti kağıtlarıda kapıya asıyorlar üç kağıtlıkları yok )

..Morali hep bozuk olan insan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

hocam bizim apt da 2 tane yönetici iktidarlığı yıkıldı 1 . si hırsız dı (binada inşt bitiminden beri yönetici olan adam inşt halindeyken taşınmış aprtmana inşt malzemeri çıktı çatıda hilti, fayas.matkap vs çalmış hep :D)  gidip anlaşmış elektrikciyle ucuz kablo dan alt yapı çekmişler simsarlık yaptığı çıkınca ortaya adam başka yere taşındı  2 yönetici de diğerinin pisliklerini temizleyemeyince oda topu atttı daha doğrusu bina sakinlerince site yönetim şirketine devrettik en sonunda, şimdilik sıkıntı yok adamlar çalışıyo abi bahçeye recidans yapıcaz deseler parasını toplarlar kimsede bende verecek para yok diyemiyo o derece :) ( tabi binada neler yapıldı  hangi para nereye gitti kağıtlarıda kapıya asıyorlar üç kağıtlıkları yok )

aynen en temizi. apartmanı bok götürüyodu, şimdi miss

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

hocalar cok tesekkurler kim yazdiysa okuduysa eline gozune saglik hepinizin yorumlarini okudum 

evden tasinamiyoruz kira skntisi var o yuzde halletmeliyiz bu sorunu burada

kalin dediginiz evet kalin sari bi kablo gormussunuzdur daha once dosenirken sokakta o kablodan var

vala hocam en sonunda ole yapicam cagiracam elektrikciyi bisi diyen olirsa girisecem gibi

valla hocam sanirim fiber cunku sari kablolarin fiber oldugunu biliyorum ben bide su yoneticiye tekme vurma isi nasil oldu bi anlatirsan sevinirim onu yaparim galiba cok sinir etti bizi

Sen çözersin mürid dedikleri gibi çek kabloyu olsun bitsin. Asıl sorun bende koca telekom 2014 yılında telefon vermiyor hemde İstanbul gibi bir şehirde. Neymiş alt yapı hizmetlerini durdurmuşlar ne zaman başlayacaklarınıda söyleyemiyorlarmış.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

peki hocam ben kastamonudayim burdaki apartmanida alirmi sirket yonetimi valla bizde indirelim su kadini koydum kafaya iyiden iyiye :) bide indirmek icin ne yapmaliyim ben ?

valla ilk olarak bu kablo isini yapacam  bi su yonetici devirme isini kokunden ogreneyimde ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Uğraşma, harcadığın zamana değmez.
    Taşın ya da vınn gibi bir şey kullan (neti verimli kullanman gerekecektir).

Normalde aylık kullanımda 100 GB'yi aşıyorum. Bir ara superonline'dan çıktık, diğer firmaları araştırırken 1 ay net yoktu.
    Bu süre zarfında avea'nın 1 GB internetini kullandım. Mobil olarak opera mini kullan, candır. Bilgisayarda yapılması gereken bir iş olduğundaysa tel üzerinden bağlanıyordum.

hem opera miniyle xxx sitelere de girebilirsin. ama verimli kullanma konusuyla çelişir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

hocam tek başına olmaz herşey kurallara uygun varsa şikayetçi başka kat sakini örgütle ( bizim apt da kavga dövüş olunca olağan üstü toplantıda yönetici değişmişti )

Apartman yönetimine seçilen yöneticinin veya yönetim kurulunun görev ve sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünelim. Kat maliklerinin bu durumdan şikayetçi olması durumunda ve apartman yönetim denetçisinin de aynı sonuca varması durumunda; olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlenerek yönetimin değişmesi istenebiliyor.

Genel kurul toplantısında kat malikleri, yeni yöneticiyi Kat Mülkiyeti Kanununa göre seçiyor. Bunun dışında her yıl kat malikleri kurulunun kanuni yıllık toplantısında yeniden yönetici atanması gerekiyor.

http://www.sitesistem.com/referanslarimiz.html  < bizim aptnı bunlar yönetiyo çoğu ilde yönetim programına dahil apt var Birde kiracıysan ev sahibi gibi etkili olamayacaksın, çoğu toplantıya ev sahiplerinin çağırırlar kiracılar gelmez.

..Morali hep bozuk olan insan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Biz de 3 arkadaş bu yıl benzer sorun yaşadık.Evimizdeki sistem çok eski olduğu için bağlatamadık başlarda,telefon hattı yalan olmuş dediler.Ev sahibini aradık tanıdığın varsa sen yaptır yoksa biz yaptıralım öde dedik.kablo çektirdik zeminden 5. kata kadar 80 tl tutmuştu işçiliği falan,parasını da kiradan düştük öyle yolladık.Evde 3 kişiyiz superonline dan modem falan aldık 2 yıl taahhütlü,geldiler bağladılar,kurulumu yaptılar para almadan.Sözleşme ağustosta bitecek kutusunu falan her şeyini saklıyoruz taahhütü bozucaz onun da 80 tl gibi cezası varmış sanırım 3 arkadaş bölüşücez.

Eve çıkmadan önce evin hiçbir sıkıntısı yok dediler telefon hattı,elektrik tesisatı milattan kalma olduğu için hep biz uğraşmak zorunda kaldık.Yaptırıp yaptırıp kiradan düştük.Su tesisatında da sorun var sanırım alt kattakiler banyoyu su basıyor ev sahibine söyleyin dediler yarım saat önce.Ev sahibini arasak gelse hem evi bok götürüyor hem de oturacak koltuk yok amk napıcam bilmiyorum.Öğrenciyi çok fena sikiyorlar bunu anladım bir de ilk defa ev tuttuk biz,hem beyazıta hem avcılara tek araçla gidelim diye merterden tuttuk evi,1000 tl kira ödeyip ahırda yaşıyoruz yemin ediyorum.

Site yöneticisi de sizinkinden hallice.Ev sahibi bize evi tutarken öğrenciye niye ev veriyosun falan demesinler diye soran olursa ev sahibi dayım dersin dedi.Eski kiracılar aidat borçlarını takıp kaçmışlar ev sahibi de ödemem diyor.Site yöneticisi sen konuşuversene dayın ne de olsa falan diyor sürekli.Geçiştiriyorum ama bi bokta diyemiyorumki..Bahçe parası bilmem ne parası çıkıyor sürekli,bunları ev sahibi ödemez diye bizim aidata ekliyormuş ipneler.Ev sahibini aradım düşücem kiradan dedim bahçe parası da sizin dedi.Ben daireyi tutarken temizlik +aidat diye imza attım ödemem desem depozitodan kesecek puşt herif.Bakalım napıcaz 1 hafta içinde yeni aidat gelir.Bitmiyor dertleri bir türlü.

HolyReform tarafından 29/Mar/14 17:27 tarihinde düzenlenmiştir

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

simdi halime sukrettim vallahi hocam 

bakalim apartmanin cogu ogrenci yoneticiden sikayetci degisir buyuk ihtimalle

Toplam Hit: 2922 Toplam Mesaj: 24