Apartman Yöneticisi İle İlgili Problem
-
Apartmanda herşey problem. Dağdan inen bir kaç hayvan var apartmanda! Ve bu hayvanların hepsi aynı dölden gelme! Aynı zamanda bu hayvanlar apartman yöneticisi :S Bir apartman düşünün merdiven boşluğunda pencere felan yok! 9 katlı apartmanın 5. ve 8. katlarında mevcutlar! 5. kattaki evlerinin kapısının girişinde merdiven boşluğunda kebap yapıyorlar ve bütün duman evlerin içinde! Bunun haricinde apartmanın zil sistemi merkezi bir yere bağlı ve yaklaşık bir senedir bozuk. Tüm apartmandaki zillerin sesi kısık. Bu hayvanlara bir senedir zili yaptır dememize rağmen sallamıyor... Geçtiğimiz pazar günü akşam apartmanıın dış kapısının anahtarını değiştirmiş ve akşamın bir vakti anahtarı vermişler. benim anahtarım yoktu ve ziller de doğru düzgün çalışmadığı için bir şekilde alt komşumuza ulaşıp kapıyı açtırdım. Pazartesi günü yine geldim anahtar cekilmemişti bütün gün okulda olduğum için anahtarı alamadım! ve geldiğimde kapı yine kapalıydı! öncelikle evimin zilini çaldım kimse açmadı. babannemlerin zilini çaldım onlarda evde olmasına rağmen duymamışlar. kapıcının zilini caldım onlarda evde olmasına rağmen zil sisteminin bozuk olmasından dolayı duymamışlar. eve giremeyince bende kapının camını kırıp öle girmek zorunda kaldım. beni görmüşler camı kırarken ve şimdi parasını istiyorlar. zillerin bozuk olmasından ve kimseye kapıyı açtıramamamdan dolayı kapının camını kırmak zorunda kaldım. ve hala yönetici olacak o hayvanlar zili yaptırmamakta ısrarlı! şimdi ben ne yapabilirim. camın parasını ödesem bile yasal olarak apartmandakilere neler yapabilirim? ya da yöneticilere neler yapabilirim
-
Son zamanlarda duyduğum bir habere göre apartman sakinleri bir kişiden şikayetçi olursa o kişi ev sahibi olsa bile evinden çıkartılabiliyor, sattırabiliyorlar evini.. duyunca şaşırmışdım ama böyle birşey var diyolar.. bunun dışında herkes şikayetçiyse apartman yöneticisini değiştirin..
Ayrıca apartmanın huzurunu kaçırdıkları için polise bile şikayet edebilrsin :)
-
apartmanda oturupda apartman yöneticisi ile sorunu olmayan var mi acaba :S
-
"zil yapılsın aynıgün bende camı yaptırıcam cam siz zilleri yaptırmadınız diye kırıldı" yada döv amnkım ama ozamanda başın polisle derde girer ama hırsını alırsın
-
çok kolay gidicen zabıtaya şikayet etcen
-
hocam bilemedim ama üzüldüm haline adama cinnet geçirtir o
-
kıy paraya apartmanın kilidini değiştirt bu seferde onlar kırsın camı...
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
çok kolay gidicen zabıtaya şikayet etcen
-----------------------------aynen, acımalarıda yok keserler cezayı :)
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
kıy paraya apartmanın kilidini değiştirt bu seferde onlar kırsın camı...
-----------------------------hakkaten süper fikir :D
-
böyle tiplere uyuz oluyorum işte sistemsizlik yapıp sonra böle kuralcılıkla geliyorlarya gebertesim geliyo.
aga ne yapılır bilmiyorum ama ne yapsan haklsın onu biliyorum
-
ibnenin kapı kilidinin deliğine japonu bas kendi kapısında kalsın :)