folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Apartman Yöneticisi İle İlgili Problem

Apartman Yöneticisi İle İlgili Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Apartmanda herşey problem. Dağdan inen bir kaç hayvan var apartmanda! Ve bu hayvanların hepsi aynı dölden gelme! Aynı zamanda bu hayvanlar apartman yöneticisi :S Bir apartman düşünün merdiven boşluğunda pencere felan yok! 9 katlı apartmanın 5. ve 8. katlarında mevcutlar! 5. kattaki evlerinin kapısının girişinde merdiven boşluğunda kebap yapıyorlar ve bütün duman evlerin içinde! Bunun haricinde apartmanın zil sistemi merkezi bir yere bağlı ve yaklaşık bir senedir bozuk. Tüm apartmandaki zillerin sesi kısık. Bu hayvanlara bir senedir zili yaptır dememize rağmen sallamıyor... Geçtiğimiz pazar günü akşam apartmanıın dış kapısının anahtarını değiştirmiş ve akşamın bir vakti anahtarı vermişler. benim anahtarım yoktu ve ziller de doğru düzgün çalışmadığı için bir şekilde alt komşumuza ulaşıp kapıyı açtırdım. Pazartesi günü yine geldim anahtar cekilmemişti bütün gün okulda olduğum için anahtarı alamadım! ve geldiğimde kapı yine kapalıydı! öncelikle evimin zilini çaldım kimse açmadı. babannemlerin zilini çaldım onlarda evde olmasına rağmen duymamışlar. kapıcının zilini caldım onlarda evde olmasına rağmen zil sisteminin bozuk olmasından dolayı duymamışlar. eve giremeyince bende kapının camını kırıp öle girmek zorunda kaldım. beni görmüşler camı kırarken ve şimdi parasını istiyorlar. zillerin bozuk olmasından ve kimseye kapıyı açtıramamamdan dolayı kapının camını kırmak zorunda kaldım. ve hala yönetici olacak o hayvanlar zili yaptırmamakta ısrarlı! şimdi ben ne yapabilirim. camın parasını ödesem bile yasal olarak apartmandakilere neler yapabilirim? ya da yöneticilere neler yapabilirim

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piot
    Piot's avatar
    Erkek

Son zamanlarda duyduğum bir habere göre apartman sakinleri bir kişiden şikayetçi olursa o kişi ev sahibi olsa bile evinden çıkartılabiliyor, sattırabiliyorlar evini.. duyunca şaşırmışdım ama böyle birşey var diyolar.. bunun dışında herkes şikayetçiyse apartman yöneticisini değiştirin..

Ayrıca apartmanın huzurunu kaçırdıkları için polise bile şikayet edebilrsin :)

Ya yaşarız insan gibi Ya ölürüz arslan gibi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

apartmanda oturupda  apartman yöneticisi ile sorunu olmayan var mi acaba :S

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"zil yapılsın aynıgün bende camı yaptırıcam cam siz zilleri yaptırmadınız diye kırıldı" yada döv amnkım ama ozamanda başın polisle derde girer ama hırsını alırsın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

çok kolay gidicen zabıtaya şikayet etcen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hocam bilemedim ama üzüldüm haline adama cinnet geçirtir o

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

kıy paraya apartmanın kilidini değiştirt bu seferde onlar kırsın camı...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

çok kolay gidicen zabıtaya şikayet etcen

aynen, acımalarıda yok keserler cezayı :)

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:

kıy paraya apartmanın kilidini değiştirt bu seferde onlar kırsın camı...

hakkaten süper fikir :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

böyle tiplere uyuz oluyorum işte sistemsizlik yapıp sonra böle kuralcılıkla geliyorlarya gebertesim geliyo.

aga ne yapılır bilmiyorum ama ne yapsan haklsın onu biliyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    ibnenin kapı kilidinin deliğine japonu bas kendi kapısında kalsın :)
Toplam Hit: 5090 Toplam Mesaj: 24