folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Apartman Yöneticisi İle İlgili Problem

Apartman Yöneticisi İle İlgili Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

merdivan boşlugunda mangal ne demek ya :S ? olum onlar insan degildir öküzdür gidin sütlerini sağın

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    syntr bunu yazdı:
    -----------------------------

merdivan boşlugunda mangal ne demek ya :S ? olum onlar insan degildir öküzdür gidin sütlerini sağın

:D:D hajı öküzden süt sagmak için bayaği bi uğraşması gerekecek bence daha kolay bişey tavsiye et :D aahuahua
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

git zabıtaya olmadı polise şikayet et ve zilleri yaptırmadan da camı filan yaptırma. bide aidat ödüyomusunuz nereye gidiyo ödüyosanız bu aidatlar hiç araştırmıyomusunuz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@Piot kimse yanlış anlamasın söyleyeceklerimi ama bu hayvanlar kürt! Apartmanda karınca misali türüyorlar ve boş adamlar. apartmanda oturan diğer insanlar da doktor makine mühendisi fln kimse kavga yanlısı değil. kürtler ya haklı ya da haksız her durumda direk savunmaya geçiyorlar sindirmeye çalışıyorlar. birbirlerini tutuyolar. kaç defa kavga edip kapımıza dayandılar! polise şikayet ediyosun adam kapıya dayanıyo...

@antivirus hocam annem de bu apartmanda yöneticilik yaptı! haftada bir apartman deterjanlar ile temizlenir herşey dört dörtlük yapılırdı. bu hayvan ne deterjan alıyo ne de haftada bir yıkatıyo... kışın 3 haftaya bir yazın 15 güne bir :S ve dediğim gibi karınca gibi türedikleri için de yöneticiliği de alamıyoruz! zaten almaya kalksanda hemen hır gür cıkarıyolar...

@dead_march hocam bende aynısını dedim bizimkilere parayı ödemeyin bizde ziller yapıldıktan 1 sene sonra taktıralım camı diorum olmaz laf gelmesin diolar :S

@syntr hacı toplu halde yaşamanın ne demek olduğunu apartmanın ne olduğunu bile bilmiyorlar. bir de ucuz olsun die bir et alıyorlar kıyafetleri 3 kere yıkıyoruz makinede kokusu geçmiyo :S

@ozzy41g hocam sana şu şekilde söleyeyim kapıcımız var daha yeni emekli oldu aidat 60 tl! adam emekli olmadan önce de bu kadardı. adam emekli olduktan sonra maaşını 400 e indirdiler sigorta da yatmıyor haliyle... ayrıca her sene kapıcıyı atmak için ellerinden geleni yapıyorlar karşı cıkıyoruz sonrasında da en cok onlar kullanıyor kapıcıyı...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

kardeşim gidin şikayet edin sizde bi sene sineye çekilirmi böyle bişey. hem 60 lira aidat neymiş aq bi sizin apartmana mı bakıyo kapıcı. hem yönetici dairelerden aidat toplarken yapılan harcamanın yada paranın gidiceği yerin(elektirik, temizlik vs) faturasını göstermek zorunda göstermiyosa sen sorucaksın bu para nereye gidiyo bi senedir bi zili yaptıramadınız filan diye. bunlarda olmuyosa illa bi piçlik yapcam diyosan söyle de ona göre bişeyler bulalım iyi fikir eminim çıkar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

Bu hayvanların tüm illegal ( yönetici olmasına rağmen zil değiştirmemesi, merdiven boşluğunda et yapmaları, ses-gürültü çıkarmaları, kavga edip tehdit ediyorsa sizi özellikle bunları vs. ) bir kağıda dök. Tek tek kapı kapı dolaş ve imza topla. Bu maddeleri onaylıyorum yapmıştır vs. gibisinden. Sonra ver polise, "isimsiz ihbarlar" olarak geçmesini istiyorum de. Şikayetten sonra polislerden "ikaz" alacaklardır. Bundan sonra da o yönetici olan hayvanlar kapına dayanırsa da ses kayıdı/video kayıdı herşeyi al, tekrar polise ver. Şikayetçeyim dediğin halde de dava açmaya gider muhabbet...

Yok uğraşamam diyorsan, karanlıkta sıkıştırın apartmanca :)

Yapacak birşey yok başka... Yasalar hep böyle, ben kendi malımdan kiracımı çıkaramıyorum > http://www.tahribat.com/Forum-Dukkan-Sahibi-Olanlar-128089/

#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@ozzy41g evet hocam birtek bizim apartmana bakıyo bu kapıcı. Yönetici aidatın makbuzunu veriyo tüm hesabı sene sonunda cıkarıyorlar. ayrıca yönetici fln seçilirken bir yardımcı bir de denetmen seçiliyo hepsi birbirini tutuyo. dediğim gibi kalanları direk sindirmeye uğraşıyorlar ve apartmanda kalanları görsen mülayim insanlar. ha kalanlardan kastım 20 dairenin 2-3 dairesi kalanı hep aynı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

hacı sindirilme sende ayar oluorm bu hıyarların milleti sindirmeye  çalışmasına 2 tokat patlatsan yapışırlar abim benim abim benim diye...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

hacı sindirilme sende ayar oluorm bu hıyarların milleti sindirmeye  çalışmasına 2 tokat patlatsan yapışırlar abim benim abim benim diye...

hacı ii güzel hoş diyorsun da hepsi mal. sen tek dalıyosun iki tokat patlatıyorsun onlar 10 kişi 15 kişi dalıyor ayrıca ne kadın dinliyorlar ne de başka bişi! birini indirsem yarın bir gün anneme saldırsalar nolacak? apartmanda bir dalsam kalanlardan kimse kılını kıpırdatmaz kalırız tek başımıza! öle vur deyince vurulmuyo...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

hacı ii güzel hoş diyorsun da hepsi mal. sen tek dalıyosun iki tokat patlatıyorsun onlar 10 kişi 15 kişi dalıyor ayrıca ne kadın dinliyorlar ne de başka bişi! birini indirsem yarın bir gün anneme saldırsalar nolacak? apartmanda bir dalsam kalanlardan kimse kılını kıpırdatmaz kalırız tek başımıza! öle vur deyince vurulmuyo...

Hacı o zaman sindirmeye çalışıyorlar demeyeceksin kusura bakma ama adamlar gayet sindirmiş, yarın annene saldırsalar yinemi 15 kişi dalacaklar diyeceksin, Valla hacı sizi bilmem ama bizde 15 kişi dalarlarsada 20 kişi dalarlarsada tepe attımı atıyo farketmiyo o yüzdende lazlara dokunamıyorlar he en mantıklısı hiç girmemek kavgaya hiç bulaşmamak kabul ediyorum ancak bulaşmayacam diyede kimseye taviz veremem Belliki yalnız kalmışsın ondan böyle oluyor,

Ama bence devletten falan bişey bekleme geçen haberlerde gördük işte hepimiz adamlar molotoflarla saklanmışlar it partisinin binasına polis girip alamıyo izin vermiyolarmış,

Sonra 2 delikanlı çıkar paketler bunları hemen onlara müdahale, Neyse çok fazla yazmayayım bu konuda tek sorun şu acaba biz mi daha çok çekiyoruz bunlardan bunlarmı bizden? Tepkinide seçimlerde göster hacı

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 5091 Toplam Mesaj: 24