folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Apartman Yöneticisi Olmak Yada Olmamak

Apartman Yöneticisi Olmak Yada Olmamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yazan herkese tesekkur ederim :) 

yani özetle diyorsunuz ki hayir.

ben zaten istemiyorum suan. kendi derdimdeyim. "whatsapp grubu yapip, iletisip halinde olalim yeter" diyorum şimdilik. 

aslinda ortaligi karistiran benim babam .

kanunen 10 daire üstü apartmanlarda yönetici zorunlu dedi. "oo iyi madem sen ol " dediler. adamlara kizmiyorum.

yöneticisiz diye hic apartmanin ceza aldigini görmedim. öyleyse devlet niye böyle bir zorunluluk koyuyor. 

ben direniyorum bakalim. olursak da istersek hemen birakabiliyormuyuz 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Apartman yöneticiliği yapan firmalar oluyor onlardan bulabilirsiniz. Tabi ücretini ödersiniz. Bizimki bizi dolandırmıştı :) 

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

daha önce hiç derdin olmadı anlasılan

önce lvl i yüksek dertlerden baslamak istiyorsun :)

mantıklı

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

https://binayoneticim.com/tr-TR/ 

Bak bu ornek mesela bunlar gibi bir suru firma var gelip inceliyorlar ona gore fiyat veriyorlar.

Onceliklerinizi belirliyorsunuz ona gore farkli farkli firmalardan fiyatlar alinip daire sahiplerine bildiriliyor.

Asansor mu yapilacak 5-10 yerden teklif alip size sunuyorlar hangisi isinize gelirse ona yaptiriyorsunuz. Apartmanin tum islerini hallediyorlar aylik aidat sistemleri vs var. Hic bir seyle ugrasmiyorsunuz. 

Bizim de kendi yoneticimiz vardi (kadin) milletten aidat istemekten dilinde tuy bitmis. Sonunda bu isleri yapan birilerini buldular. Adamlar geldi inceledi, aylik aidat tutari belirlendi vs vs her seyi halletiler. Lamba mi bozuk ugrasmiyoruz gruba yaziliyor hop ertesi gun degisiyor. Kapinin kilidinde sorun mu var hemen degisiyor herkese yeni anahtar veriliyor vs vs vs...

Buyuk tadilatlar icin fiyat toplaniyor toplanan fiyatlar bize bildiriliyor hangisini istiyorsunuz diye soruyorlar ona gore o firma ile anlasiyorlar. Daire basi ucreti belli oluyor vs vs vs 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Para toplama meselesi çok sıkıntı oluyor. Kimisi daha sonra toplu şekilde ödeyeceğim diyor ama ödemiyor. Kimi ay sonu veririm diyor. Kimi bu ay sıkışığım diyor v.s.. Daha da beteri para ödeyenler ben paramı ödemişim hani apartmanda bir iş yapılmıyor gibisinden gelip tantana yapıyorlar.

Defterle noterle uğraşmaktansa sadece yapılacak onarım işi için herkesin ne kadar ödemesi gerekiyorsa karar alınsın. Paralar bir kişide toplansın (Formalite makbuz kesilebilir).
    Yapılması gereken işler bittikten sonra tekrardan yöneticisiz sisteme dönülsün ?

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Yapma yapma sakın 

Temizlikçisi ol yöneticisi olma

Heleki öyle bir apartmanın 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 2345 Toplam Mesaj: 27
apartman yoneticilik apartman yöneticiliği