Apo İlgi Bekliyor :)
-
mizahi yazdıgının farkındamısın? sırf ergenekonu karalıcam die sacmalamısın.. adamların apoyla baglantısı warsa neden apo bunu acıklasın die beslesinler?? dahada saklamazlarmı??
-
bu berat günçıkanın kafasından bit g*tünden s*k eksik olmasın böylesini ülkede yaşatmicaksın ya...
-
oğlu bile ondan daha çok adammış bide o bayraklar inecek bi gün hepimiz kendimizle yüzleşcez diyo :|
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
vay a.q. i*nesi o o.ç. asmak gerekiyo ama buna cesaret etcek adam yok. cesaretten kastım asmaya korkmak değil abye fln kafa tutmak anlamında...
-----------------------------sen gidip as :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kaç gündür Türkiye yi ergenekon almış gidiyor bu arada apo yu herkes unuttu :) ezik şahsiyet ne yapsın bağırıp duruyor ergenekon hakkında bildiğim var diye kimsede siklemiyo :)
son zamanlarda kendini yanlız hissediyor Dtp bile takmıyor artık :) Bende varım demek içinmidir nedendir bilinmez bağırıp duruyo çok ilginç ya :)
-----------------------------hocam ne yapmay çalışıyorsun anlamıyorum(apoyu destekledigim filan yok yanlış anlamayın) kaç gündür yazdıgın yorumlara bakıyorum takip ediorum ya sen milleti galeyana getirip milliyetçi hareketler içindesin yada bana öyle geliyor tansiyonu gittikçe yükseltiyorsun açtıgın konulara yazdıgın yorumlara dikkat edersen iyi olur
-
Hepaq bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kaç gündür Türkiye yi ergenekon almış gidiyor bu arada apo yu herkes unuttu :) ezik şahsiyet ne yapsın bağırıp duruyor ergenekon hakkında bildiğim var diye kimsede siklemiyo :)
son zamanlarda kendini yanlız hissediyor Dtp bile takmıyor artık :) Bende varım demek içinmidir nedendir bilinmez bağırıp duruyo çok ilginç ya :)
-----------------------------hocam ne yapmay çalışıyorsun anlamıyorum(apoyu destekledigim filan yok yanlış anlamayın) kaç gündür yazdıgın yorumlara bakıyorum takip ediorum ya sen milleti galeyana getirip milliyetçi hareketler içindesin yada bana öyle geliyor tansiyonu gittikçe yükseltiyorsun açtıgın konulara yazdıgın yorumlara dikkat edersen iyi olur
Hacı Sen daha yenisin beni tanımadan 2-3 yazıya bakarak yorum yapma Millet galyana getirmek değil ben olaya mizahi açıdan yaklaşıyorum ama Millet düşünmeden hareket ediyorsa banane + Açtığım konulara yazdığım cevapların hesabını kimseye vermem ne sen ne başkası Benim görüşüme katılırsın katılmazsın o kendi problemin Biraz zaman geçip toz pembe hayattan gerçek hayata gelince anlarsın beni ( Test edildi onaylandı)
Bu ara yazılaramı iyi takip et belki bişiler kaparsın ;) -
İlgi istiyorsa eğilecek.
-
-
Gunduz bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
vay a.q. i*nesi o o.ç. asmak gerekiyo ama buna cesaret etcek adam yok. cesaretten kastım asmaya korkmak değil abye fln kafa tutmak anlamında...
-----------------------------sen gidip as :)
-----------------------------asarım valla... hocam Milliyetçilik hareketi demişsin. iide bunun olması için birinin galyana getirmesi gerekmiyo ki adam böle bişi yapmamış kanımca. milliyetcilik insanın kanında vardır ki bunca yapılana karşı hepimiz koyun gibi bakıyoruz susuyoruz böle bir konu hakkında insanı galyanı getirecek olanı da gider alnından öperim bananecilik yüzünden bu hale gelmedik mi biz!!!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Hacı Sen daha yenisin beni tanımadan 2-3 yazıya bakarak yorum yapma Millet galyana getirmek değil ben olaya mizahi açıdan yaklaşıyorum ama Millet düşünmeden hareket ediyorsa banane + Açtığım konulara yazdığım cevapların hesabını kimseye vermem ne sen ne başkası Benim görüşüme katılırsın katılmazsın o kendi problemin Biraz zaman geçip toz pembe hayattan gerçek hayata gelince anlarsın beni ( Test edildi onaylandı)
Bu ara yazılaramı iyi takip et belki bişiler kaparsın ;)
-----------------------------senden ne kapacagımı çok iyi biliyorum hocam ondan uzak durayım senin o toz pembe dedigi hayat senin yaşadıgın hayatın kaç misli eder bilmiyorsun ayrıca senden kapsam kapsam ya faşit yada ülkücü duygular kaparım ama merak etme ben kendimi sen ve sizin gibiler için karantina altına aldım ;)