APO Serbest Bırakılsın. !?
-
Yeterki bıraksınlar orayada gireriz
-
Apo Serbest bırakılmasın direk Asılsın, bence. Ama Terorik olarak tabi. Pratikte Ne Serbest bırakılması Mantıklı geliyor bana, nede Asılması. Stratejik Politik kararlar bu istemler için sanırım ciddi bir engel teşkil ediyor.
Ama İçini boşaltmak için bu konu açılmışsa Hayal ediyorumda Galiba Asılsa onun için daha iyi olurdu, zira Milletin eline düştüğünde kaç saniye hayatta kalacağı hussunda kesin bir şey diyemem. :)
-
bu benim fikrimdi ama benimki biraz daha teferruatlı. taksim meydanını askerler çeviricek daire şeklinde ve daireden içeri sadece her ilden kalkan otobüsler giricek ve bu otobüsler 1. ve 2. dereceden şehit akrabalarını (kadınlar hariç) getirecek. herkesin 3 kere vurma hakkı olucak. vs vs vs...
-
yorman kendinixzi dalış eğitimi aldım amısına koycam onun alttan gircem imralıya ölümden öte köymü var bi sikip geri gelcem
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Funky_Punky bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Evet bencede serbest bırakılsın !
Mümkünse Ankara / Çinçin , Yenidoğan , Kızılay veya İstanbul / Taksim in Tam Ortasına !
DESTEKLİYORUM BIRAKILSIN !!!!!!!!
-----------------------------Yenidoğan'da Apo'ya hiç bişi olmaz. Bırak zarar vermeyi, orda barındırmaya başlarlar ballarla, böreklerle.
Her sene nevruz kutlamaları Ankara'da nerede oluyor sanıyorsun? Yenidoğan'da.
-----------------------------nevruz bir türk bayramıdır. Bakma sahiplenmeye çalışanlar türk değil.
-----------------------------Doğrudur. Eyv. Fakat işte sahiplenme mevzusu nevruzda akla onları getiriyor; onu demek istedim, yoksa bayram bizim.
-
site pek inandırıcı gelmedi reklam için yapmış olabilir sitenin sahibi
-
Apo Serbest bırakılsın.
Mümkün olan En kısa zamanda.. Taksim Meydanında... ilk ben karşılarım ilk selamı be çakrım 9mm olarak iki kaşının ortasından...
bu yoruma bittim -
çükünden tavana asıp sallandırmak lazım kopunca bu sefer kulağından sonra burnundan
salla babam salla :D parça parça gitsin
-
endthe bunu yazdı:
site pek inandırıcı gelmedi reklam için yapmış olabilir sitenin sahibi
-----------------------------yok hocam sitenin sahibi benim ama ne reklam için nede gelir için yaptım zaten google reklamı filande yok.
sadece bi tepki olsun diye.
-
Etini Kemigini S*k*m
Kahraman yaparlar ib*eyi bilmesem bugun kafasina SIKIN derim.
Calisma guzel Emege saygi..