APO Serbest Bırakılsın. !?
-
SEYTANKIZ bunu yazdı:
-----------------------------
Cani gönülden destekliyorum, benim elime gecse bana birde kücücük jilet bir pakette tuz versinler yeter, lime lime etmezsem namerdim.....
-----------------------------
Isde murıde bu (: -
Apo suan İmralıda Mehmetciğin yarr0ckunun altında sefa cekiyor.O gelmek ister mi ki bi ona sorun.
Artık hoşaf olmuş bir şekildedir o.Cünkü apoşu Türk yarrocukundan baskası kesmez kesemez.Apo bizzat zaten demiştir dağlarda gezerken fantazi yapabiliyorduk ama zevk yoktu diye.İmralıda fantaziler ve zevkler var demiştir ve bütün dağdaki davarlarıda yanına cagırmıstır.
-
Arkadaslar hepsi provokasyon bunu yapanların asıl amacı halkı kışkırtıp gözünü köreltmek.. Şimdi diceksniz ''Ne yani apo sempatizanı msıın '' die hayır bende en az sizin kadar Pkk ya karşıyım ama asıl sorgulmamız gereken apo yakalndığında idamı kaldırın diyenlere boyun eğenler..
-
duygusallaştırarak işin bokunu çıkarmış ve saçmalamış haliyle gerçekçi olmamış.serbest bırakılınca o suratını zuktugum bizim adaletimize inanıp savaşı bırakacak kürdistan dan vazgeçecek.tabi tabi..şehitlere acıyıp onu bunu sal.sonunu kendin bile tahmin edemezsin.
-
apo serbest mi bırakılsın dünya ne kadar mal olduğumuzu görür 4-5 çapulcuya meydan bıraktık olur bunu yapan eleman bunları düşünmüyor mu adamın hamlesinden sonrasını düşünmesi lazım ondan sonra çıkıp pkk sempatizanları zafer naraları atacak buna ben katlanamam
haksız mıyım
-
bu sitede bence tam bir zırva
Böle düşüncelerin altında aponun serbest kalması gibi imkansız birşeyi gündeme getirme isteği vardır.Bu siteyi açanın daaa mıan k0yayım dicem ayıp olcak onun için demiyorum .Sanki apo bırakılınca taksime gelcek :)
Ama gelse var ya o yanlarındaki enük yandaşlarını nasıl ezeriz ister 1 milyon olsunlar ister 1 trilyon işte o zmn pacayı kurtaramaz kimse
-
Daha öncede syledim apo öldü diye haber çıkardılar karakollara yapılan saldırılar şehitler vermiştik.Apoyu taksim meydanında asarsak elimize birşey geçmez..
Ama ne olur ben sylim ne olur ..Uyuşturucuyu verdilkerlini türk askerinin önüne yollarlar kafa bi dünya ölüm korkusu olmazyan insalarda küçümsaenmez gene şehitler veririz.
Düşünün bu devlet adamları neden apoyu asmaz bu akdar kör cahiller yani.Biraz mantıklı düşünün.
-
belki hayal ama dediğiğiniz gibi bu hareketleri yapmam ız için türkiyede gezdirioalr istnbl ankara izmir bu kadar o zaman herkesin bi kere jop sokma hakkı olsun (ama jopun boyutunu kerkes kendi ayarlasın sadece 3 metreyi gecmesın dıede bi kural konsun )o zaman onun ebesinden girerim bacısından cıkarım tekrar anasına girerim amk. işte
-
Osmanlı İşkenceleri: 1- osmanlı döneminde idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş... 2- suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık) 3- suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış... 4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş... 5- suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş...dışkısını da o çukura yapmak zaorunda kaln adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...