Apo"Nun Yakalanışı ( The Orjinal )
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Abicim Apo picinin yakalanisi hikayedir. pkk amerika ve Turkiye'nin bir oyunudur. daga cikacagi gunude biliyorlardi
yakalanacagi gunude.
bla bla bla
----------------------------yeni bir teorim var,
şehitler olmasaydı herşey günlük gülistanlık olsaydı ülkeyi bölmek daha kolay olmazmıydı sizce ?
böle şehitler olarak asker önem kazanarak ülke bir bütün oluyor millet bayrak sevgisi doluyor.
Eğer pkk olmasaydı terörist olmasaydı 15-20 yıl sonra ki gençliğin türk bayrağıymış asker miş türklükmüş sikinde olmazdı.
bana göre pkk Türkiyenin bir politikasıdır.
-----------------------------saçmalama.pkk batının oyunudur. pkkyı besleyende amerikadır.avrupadır.
şeyh said oyunu
dersim deki oyun.
kıbrıs harekatı : asala terör oyunu
pkk : gap projesi oyunu.
bunların hepsini türkiye politikası dimi :) eşşekler güler heyhat..
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Abicim Apo picinin yakalanisi hikayedir. pkk amerika ve Turkiye'nin bir oyunudur. daga cikacagi gunude biliyorlardi
yakalanacagi gunude.
bla bla bla
şehitler olmasaydı herşey günlük gülistanlık olsaydı ülkeyi bölmek daha kolay olmazmıydı sizce ?
böle şehitler olarak asker önem kazanarak ülke bir bütün oluyor millet bayrak sevgisi doluyor.
Eğer pkk olmasaydı terörist olmasaydı 15-20 yıl sonra ki gençliğin türk bayrağıymış asker miş türklükmüş sikinde olmazdı.
tabi tabi hatta 3.dünya savaşını da bizzat türkiye çıkartıcak ki insanlar dünya sevgisini görsün :) barışı bilsin demi senin teori dedigin şey bu şekilde olmaz -
düşünceme neden saygılı olmuyorsun ki ? zira ben senin düşüncene saygılı oldum ve düşündüm. Ancak benim düşüncem bana daha ağır bastı, sana gerçekçi gözükmeyebilir.Ayrıca ülkesinde asker olamyan şehiti olmayan ülkeleri görüyoruz, koy götüne bayrağın tarzında yaşıyorlar.
-
http://www.youtube.com/watch?v=BUI0p3yHMe8
buyur izle :)
-
Allura bunu yazdı:
düşünceme neden saygılı olmuyorsun ki ? zira ben senin düşüncene saygılı oldum ve düşündüm. Ancak benim düşüncem bana daha ağır bastı, sana gerçekçi gözükmeyebilir.Ayrıca ülkesinde asker olamyan şehiti olmayan ülkeleri görüyoruz, koy götüne bayrağın tarzında yaşıyorlar.
gidipde bana papua yeni gine yi örnek gösterme. pkk çıkmadan önce bu insanlar bu topraklar için canını vermiştir. bu kadar basit düşünme dostum biraz daha geniş düşün.Burda senin fikir değiştirmen birşey ifade etmez sadece saygılı bir şekilde tartışıyoruz hep beraber -
fivestar bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
gidipde bana papua yeni gine yi örnek gösterme. pkk çıkmadan önce bu insanlar bu topraklar için canını vermiştir. bu kadar basit düşünme dostum biraz daha geniş düşün.Burda senin fikir değiştirmen birşey ifade etmez sadece saygılı bir şekilde tartışıyoruz hep beraber
-----------------------------amerikayı gösteriyorum olmaz mı hocam daha ne göstereyim,
-
istiklal savaşı sarıkamış edirne gaziantep k.maraş şanlıurfa çanakkale izmir eskişehir kütahya afyon. vs sayamadığım bir çok yerde düşmana dur diyen şehitlerimizi unutacak kadar cahil bir millet değiliz. osmanlıyı unutamayız bi kere...daha eskilere uzar gider.
-
Allura bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
gidipde bana papua yeni gine yi örnek gösterme. pkk çıkmadan önce bu insanlar bu topraklar için canını vermiştir. bu kadar basit düşünme dostum biraz daha geniş düşün.Burda senin fikir değiştirmen birşey ifade etmez sadece saygılı bir şekilde tartışıyoruz hep beraber
-----------------------------daha fazla uzatmak istemiyorum kaygusuz arkadaşım son noktayı koymuş ek olarak diyicegim şu dur ki :
ben amerikada özel sebeplerden dolayı bulunmuş birisiyim ve izmirde nato üssünde görev yaptım + demek istedigim şu ki
ordada amerikan askerleri var kendi vatanlarına bağlı çevresindeki insanlar vatansever vs vs yani şehitlik kavramı sadece bizde var zaten onlarda böyle bir kavram yok ama eminim ki onlardada kutsaldır böyle bir şey kolay degil insanın bir avuç toprak için can vermesi asıl koyan insanların bunu unutmasıdır.Bizim ölüyede diriyede saygımız sonsuz eminim seninde öyledir
amerikayı gösteriyorum olmaz mı hocam daha ne göstereyim,
----------------------------- -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
yakalanacagi gunude.
bla bla bla
-----------------------------saçmalama.pkk batının oyunudur. pkkyı besleyende amerikadır.avrupadır.
şeyh said oyunu
dersim deki oyun.
kıbrıs harekatı : asala terör oyunu
pkk : gap projesi oyunu.
bunların hepsini türkiye politikası dimi :) eşşekler güler heyhat..
-----------------------------Kesinlikle haklisin, sonuna kadar arkasindayim cumlenin.
Ama bana kim soyleyecek 1980'den beri iktidar olan hangi lider Amerikanin usagi kopegi degil ?
1980 de darbeyi yapan general bir numarali Amerikan kopegi.
o zaman neymis abicim.
pkk bir Turkiye politikasidir.
Daga cikaranda bizdik, indirende biz olduk.
Apo'nun gecmisini inceleyin cok sasiracaksiniz cok.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle buda dogru. :) Bayragimizi bayrak yapan ustundeki kan rengi.
Ama Amerikan bayragi tangada oluyor bikini de skimide :)
Aslinda dogru yaklasim.
Ama tamamen degil ))