Apo"Nun Yakalanışı ( The Orjinal )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Lazlar koysun sana emi... Ulan Lazlardan ne gördün ? İmzanı al da .. ne yapacanı biliyon..! 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    kargoculuk,kuryelik..ben göğsümü kabartacak bişe göremiyorum ? kim paket etti apo'yu kardeşim ? Bordo Bereliler dediğin adamların hiç bi numarasını görmedim,bu gördüğün şeyleri carrefour'un 10 gün eğitim almış silahlı güvenliğide yapar,uyumayın,sizi uyutmalarına izin vermeyin,daha fazlasını isteyin,böyle salakça şeylerle yetinmeye devam mı edeceksiniz,liselerin beleş forumlarında pkk mağarasında bordo bereli yi görünce onu yap er'i görünce bunu yap nasihatımsılarını okuyarak tanıdık bordo berelileri,istekler gerekli ve dolu olur ise bunun altında kalmak istemeyeceklerdir,şu anda ülkede en fazla vergi tsk'ya gidiyor,ama basiretsizliği gözler önünde,bunca ödenek eğitime ayrılsaydı ordu'ya gerek bile duymazdık,masa üstünde halledemeyeceğimiz iş kalmazdı..

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

israilin mossad ajanlarının sayesinde bi bakıma yakalanması...günde 125 milyar harcıyo devlet bu şerefsize. asın gitsin a.koyim. devlete zararı olanı ne bekletiyorsunuz. 125 milyarı fakire fukaraya verin milleti yoksulluktan kurtarın anasini satayim. resmen bize salak diyorlar. bazen diyorum bu ülkeyi kim yönetiyor diye.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    kargoculuk,kuryelik..ben göğsümü kabartacak bişe göremiyorum ? kim paket etti apo'yu kardeşim ? Bordo Bereliler dediğin adamların hiç bi numarasını görmedim,bu gördüğün şeyleri carrefour'un 10 gün eğitim almış silahlı güvenliğide yapar,uyumayın,sizi uyutmalarına izin vermeyin,daha fazlasını isteyin,böyle salakça şeylerle yetinmeye devam mı edeceksiniz,liselerin beleş forumlarında pkk mağarasında bordo bereli yi görünce onu yap er'i görünce bunu yap nasihatımsılarını okuyarak tanıdık bordo berelileri,istekler gerekli ve dolu olur ise bunun altında kalmak istemeyeceklerdir,şu anda ülkede en fazla vergi tsk'ya gidiyor,ama basiretsizliği gözler önünde,bunca ödenek eğitime ayrılsaydı ordu'ya gerek bile duymazdık,masa üstünde halledemeyeceğimiz iş kalmazdı..
    :) Bordoberelilerde tüm marifetlerini zaten sana göstermek için hazır bekliyordu. Vergi en fazla tsk ya gidiyor keyfinden mi gidiyor? Siz diskoda barda eğlenirken askerler o carrefour güvenligi gibi dedigin adamlar soğukta boşuna bekliyor değilmi ? anamıza babamıza namusumuza zarar gelmesin diye. Eğitimede yatırım yapılıyor herşeyin ödenegi vs belli masaüstünde halledilcek işler askerin işi degildir kardeşim oy attıgın insanlardadır.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:
    :) Bordoberelilerde tüm marifetlerini zaten sana göstermek için hazır bekliyordu. Vergi en fazla tsk ya gidiyor keyfinden mi gidiyor? Siz diskoda barda eğlenirken askerler o carrefour güvenligi gibi dedigin adamlar soğukta boşuna bekliyor değilmi ? anamıza babamıza namusumuza zarar gelmesin diye. Eğitimede yatırım yapılıyor herşeyin ödenegi vs belli masaüstünde halledilcek işler askerin işi degildir kardeşim oy attıgın insanlardadır.

Bana ordumuzdaki askeri sayimizin diger ulkelere karsi ustunlugu disinda

para harcanarak

arge kurularak

bilim yapilarak

Tskya ayrilan paranin yerine gittigine dair bir kac kucuk mesaj ver bana.

Verki ajitasyon damari ile girdigin cumlenin altinda ez beni

Herkes biliyor Turk askerinin tartisilmaz buyuklugunu, oyle olmazsa askere gitmezdik. Canimizi hice saymazdik vatan icin

Ama bana oyle birsey soyleki bizi disaridan ustun yapsin. Tsk ayrilan para sonuna kadar dogru yere gitmis diyelim.

Bilmiyorsaniz ogrenin ondan sonra boyle beylik cevaplari verebilesiniz

Yillarca halka egitim verilmedi % 47 si Akp yi secti

Yillarca Guney Doguya egitim verilmedi yarisi Pkk ya gitti

Yarin Turk kasigi ile Amerikan boku yerseniz sasirmayin

ki yiyoruz su an zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hatırlıyorum bunu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ne amerikaymış bee

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı:

fivestar bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:

Bana ordumuzdaki askeri sayimizin diger ulkelere karsi ustunlugu disinda

para harcanarak

arge kurularak

bilim yapilarak

Tskya ayrilan paranin yerine gittigine dair bir kac kucuk mesaj ver bana.

Verki ajitasyon damari ile girdigin cumlenin altinda ez beni

Herkes biliyor Turk askerinin tartisilmaz buyuklugunu, oyle olmazsa askere gitmezdik. Canimizi hice saymazdik vatan icin

Ama bana oyle birsey soyleki bizi disaridan ustun yapsin. Tsk ayrilan para sonuna kadar dogru yere gitmis diyelim.

Bilmiyorsaniz ogrenin ondan sonra boyle beylik cevaplari verebilesiniz

Yillarca halka egitim verilmedi % 47 si Akp yi secti

Yillarca Guney Doguya egitim verilmedi yarisi Pkk ya gitti

Yarin Turk kasigi ile Amerikan boku yerseniz sasirmayin

ki yiyoruz su an zaten

Defense News Top 100 de Aselsan'ın ilk 50 ye girişi elektronik cihaz ve sistem alanında en iyi mühendislerin türk ordusunda görev alıp savunma sanayisi üstünde çalışması 2 bin mühendis ve 6 bin e yakın personel bunlar sadece arge ve savunma bazında tsk yeni içinde gelişen envarterlerinide haberlerden alabilirsin. amacım seni burda rezil etmek falan değil sadece lafını yaptıgın insanlara dikkat etmen ve burda bahsettigin konuyla 2 .mesajında alakasız birşey vermen

Bordo Bereliler dediğin adamların hiç bi numarasını görmedim.Diyorsun bu saçma tezini savunmayı bırakmalısın önce ayrıyetten bu insanlar bu kadar ucuza yetişmiyor parayı verende biziz hizmeti alanda biziz.Türk silahlı kuvvetlerini eleştirmeyi dozunda yapmalısın bence Türk kaşıgıyla o pisliği hakedenler yesin

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bordo berelileri 10 günlük güvelikçilerle karşılaştırıp kıyaslıyanın aklından şüphe ederim...adamların aldıkları eğitim dünyanın dilinde dünya öğrenmişde bi sen kalmışşsın...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    .. öyle deme abü 1o Günlük Carrefour güvenlikçileri her sabah "güven atışı"  yapıyo :|
Toplam Hit: 6278 Toplam Mesaj: 33