Apple Artık Dışarıya Orjinal Yedek Parça Satıyor
-
zalimadam bunu yazdı
zamanında orjinal iphone 8 ekranı aramaktan perişan olmuştum. en son yüksek fiyata çıkmasını bulmuştum.
oç telefoncuların bazıları SERVİS EKRANI adı altında 1. kalite dedikleri dandik ekranları vatandaşa geçiriyordular.
kaçtane telefon baktım adama servis ekranı diye geçirmişler adama inandıramıyorum ekranın orjinal olmadığını.
yakınlarım bile beni suçluyor telefoncudan iyi mi bilecen diye.
kafayı yemiştim bir dönem artık kimseye laf anlatmıyorum. gözümün önünde 200 liralık ekrana 800 lira ödüyorlar ve oo çok güzelmiş bu ekran diyorlar. sadece izliyorum
telefoncuyla idaalaşıp kavga etmişliğim bile var.
en baba ekranı getir 3D touch orjinali gibi çalışmaz hatta hiç çalışmaz.
https://freinbichler.me/apps/3dtouch/
şu siteye girip hassaslık testi yaptıyorum yine insanmıyorlar inatlaşıyorlar.
pubg mobilde 3D touch ile oynayanlar iyi bilir orjinal ekranla çakma ekran arasındaki farkı.
oç telefoncular hepsi zengin oldular zaten. onlar kazanırken biz kaybediyoruz.
pubg 3d ile nasıl oynanıyor yav?
-
Prometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
zamanında orjinal iphone 8 ekranı aramaktan perişan olmuştum. en son yüksek fiyata çıkmasını bulmuştum.
oç telefoncuların bazıları SERVİS EKRANI adı altında 1. kalite dedikleri dandik ekranları vatandaşa geçiriyordular.
kaçtane telefon baktım adama servis ekranı diye geçirmişler adama inandıramıyorum ekranın orjinal olmadığını.
yakınlarım bile beni suçluyor telefoncudan iyi mi bilecen diye.
kafayı yemiştim bir dönem artık kimseye laf anlatmıyorum. gözümün önünde 200 liralık ekrana 800 lira ödüyorlar ve oo çok güzelmiş bu ekran diyorlar. sadece izliyorum
telefoncuyla idaalaşıp kavga etmişliğim bile var.
en baba ekranı getir 3D touch orjinali gibi çalışmaz hatta hiç çalışmaz.
https://freinbichler.me/apps/3dtouch/
şu siteye girip hassaslık testi yaptıyorum yine insanmıyorlar inatlaşıyorlar.
pubg mobilde 3D touch ile oynayanlar iyi bilir orjinal ekranla çakma ekran arasındaki farkı.
oç telefoncular hepsi zengin oldular zaten. onlar kazanırken biz kaybediyoruz.

hayatımda çok az kişinin bu teknolojiyi kullandığını gördüm.
oysaki ben çok aktif kullanıyorum. pubg gibi telefonda oynanması zor bir oyun için olmazsa olmaz benim için.
sağa sola bakarken düşmanı gördüğümde sadece ekrana batırmam yetiyor. diğer türlü hareketsiz eteş etmem gerekiyor direk ölüyrum.
çakma ekranlarda yada ayarlardan 3D touch kapalı telefonlarda bu modu aktif ettiğinizde sağ kontrol bölgesinde sağa sola bakarken kendiliğinden ateş ediyor saçma sapan.
düşman koşarken spiral atmak için çok önemli bir özellik bence. değilse telefonda oynamak acayip zor geliyor bana.
zalimadam tarafından 29/Nis/22 08:22 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
z
öyle bir ayar bende yok :S çözemedim meseleyi
-
3D touch'ı Apple kullanılmıyor diye iPhone 8'den sonra kaldırdı ve yazılımsal olarak koymaya başladı. 3D Touch ile telefonun ekranında gram bile ölçebilirsiniz. Torbacılar bunu beğendi. :)
3D touch'ı ilk Nokia çıkarmıştı ama Windows Phone faciası yüzünden telefon piyasaya sürülmedi. Nokia'daki daha profosyoneldi. İsterseniz ekrana dokunmadan bile algılıyordu. Apple'da hemen arakladı.
-
Prometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
z
öyle bir ayar bende yok :S çözemedim meseleyi
model nedir ?. 6s ve 8 arası plus dahil bir model mi ?
evet ise erişebilirlik >dokunma > ^d ve haptic touch aktif mi?
-
Dış camı kırık orijinal ekranları alıyorlar müşteriye çakma ekranı iteliyorlar. Sonrasında kırık camı güzelce kazıyıp üstüne sağlam cam yapıştırıp revize ekran, servis ekranı adı altında iteliyorlar. Bu ekranların görüntü kalitesi iyi olsada dokunmatik algılaması orijinal gibi olmuyor.
Birde en önemlisi çakma ve revize ekranlarda sıradan cam oluyor. O yüzden üfleseniz bile çiziliyor, kırılıyor. Orijinal ekranlarda Gorilla Glass teknolojisi var. Darbelere ve çizilmelere dayanıklılar.
mkyb tarafından 30/Nis/22 04:47 tarihinde düzenlenmiştir