Apple Dijital Yaşam Koçu (Tanıtım Filmi Bu Kişiyi Tanıyacakmısınız)
-
Canla uzun süre web işi yapmıştık müşterisiydim. Geçenlerde bir arayayım dedim dedi röpörtaj için hazırlık yapıyorum radyo programına çıkacağım :) Helal olsun
-
Helal olsun hocam, ne is yapiyorsun tam olarak ?
-
1-618-GR bunu yazdı
Will you marry me 'mi dedi? :|¨¨
+10 veriyorum muridimize.Oradaki espiriyi tam anlıyamadım yav telefona benimle evlenirmisin dedi :D
-
Peroksit bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
+10 veriyorum muridimize.Oradaki espiriyi tam anlıyamadım yav telefona benimle evlenirmisin dedi :D
Siri ile konuşuyor herhalde :)
Müridimize helal olsun daha benim bi kere bile apple parmaklamışlığım yok...(Teknomarketler hariç)
yanak tarafından 13/Ağu/12 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Peroksit bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Telefonun ne kadar akıllı olduğuna dair bir nukte yapmış :|¨¨ siri teknolojisi
Cevap ne geldi acaba :|¨¨ -
bir ara bu adama gerçek kör değil diyorlardı.
-
Fatih bunu yazdı
görme engeli var kör değil.
-
vayy can helal olsun kardeşime :D en son ne dedi o meri mi filan ne ayak :D
-
PanxeR bunu yazdıFatih bunu yazdı
görme engeli var kör değil.
kör lafını hakaret gibi mi algıladın yoksa başka çeşit bir engelden mi bahsediyorsun?
-
Herkese Merhaba;
Bir süre sürekli vakit geçirdiğim Tahribat ailesinin benim için çok özel olduğunu, gerçek hayata taşımayı başarma şansı yakaladığım gerçek dostluklar edindiğimi söyleyerek başlamak istiyorum cümlelerime.
Burada üzüldüm, güldüm, buluşma yapılacak diye kalkıp 12 saat yol gittim heyecanla...Birlikte Cebit fuarının altını üstüne getirdik...Hepsinin ayrı bir tadı var damağımda :) Site içerisinde özel görevlerde bulunduğum süre zarfında da elimden geleni yapmaya gayret ettim. Hosting konusunda neredeyse 3 yıl arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım vs.
Bir süre önce kişisel bazı sebeplerden ötürü uzaklaşmam icap etti. Bu gün bir Mütercim-Tercümanlık (İng+Tr+Rus) öğrencisi, bir Dijital Yaşam Koçu, Sertifikalı bir Apple teknikeri ve giriş seviyesinde bir developer olarak hayatıma devam ediyorum. Bir firmada yazılım danışmanlığı ve Üniversitemin Sosyal Medya Uzmanlığını da yapıyorum. Web kodlamadan vazgeçmedim tabii :)
Ben Tahribat.com ve burada tanıştığım kişilerden çok şey öğrendim (Üyelik tarihim malum), demek ki hala bir şeyler öğrenmek mümkün ;) Ufacık bir başarı hikayesi olsun kabul ederseniz.
Video'ya gelince, bu tamamiyle doğaçlama çekilmiş ilk tanıtım videomuz ve bu izlenilen video da sadece bir teaser. Asıl film 7-8 dakika ve espriler orada yepyeni bir boyut kazanıyor. Onu henüz yayınlayamıyorum :)
Aslında bu tanıtım videoları fikri de bir sohbetin ürünü, normalde Dijital Yaşam Koçluğu kapsamında yer almıyor.Ben öyle görmemezlikmiş, körlükmüş gibi minik detaylara takılmam, rahat olun :) Benim sadece görme kaybım var o kadar ;) Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim.
Saygılar/Regards.