Apple Dijital Yaşam Koçu (Tanıtım Filmi Bu Kişiyi Tanıyacakmısınız)
-
Bizim okul lan orası....
Şimdi bu mürit bizim okulda öle mi?
Hocam eğer bu mesajı okuyor veya okutuyor isen her ne ise işte seninle tanışmak isterim.İngilizce uluslararası ilişkiler okuyorum ben.
Twitter hesabında Okan Üniversitesi Sosyal Medya Uzmanı yazıyorduda başka bir şey zannetmiştim.
-
heza bunu yazdı
Bizim okul lan orası....
Şimdi bu mürit bizim okulda öle mi?
Hocam eğer bu mesajı okuyor veya okutuyor isen her ne ise işte seninle tanışmak isterim.İngilizce uluslararası ilişkiler okuyorum ben.
Twitter hesabında Okan Üniversitesi Sosyal Medya Uzmanı yazıyorduda başka bir şey zannetmiştim.
He tam da bizim okul :) Twitter'da okuduğun da doğru, Okan'ın Sosyal Medya Uzmanıyım. İng. Müt. Ter. Tam/Onur burslu. Tabi ki tanışırız. Okuyorum yazdıklarını :) -
Tebrikler Can. Başarılar dilerim :)
-
Ahahaha tebrikler hocam çok güzel olmuş kralsın :)
-
abı erısebılırlıkte son noktayı koymussum valla ne dıyelım :)
-
Müridi her ne kadar tanımasamda web konusunda tüm acemice sorularıma sıkılmadan cevap verdiği için kendisine teşekkürü borç bilirim :) o kadar sık boğaz ettim tık demedi :)
videonun devamını merakla bekliyorum.
-
tebrikler kardeşim mükemmelsin
Regards
-
Helal olsun Can çok eğlenceli bir çalışma gibi gözüküyor. Video'nun tamamını sabırsızlıkla bekliyorun. Başarılarının devamı konusunda şüphem zaten yok.
Not: Bana hala saz çalmamış olman senin ayıbın dostum :)
Best Regards
-
Ahah Helal olsun nerde yayınlanıor bu tv demi sosyal medyadamı ? yoksa eğlencesinemi yapılmış :)
-
Tebrikler hacım :) başarılar!