Apple Ekosistemine Geçiş
-
Huawei d16 var, 9 saat sarji gidiyor yildir kullaniyorum bi eksilme olmadi sarj ve performansda
-
KAAMOS bunu yazdı
bu 800 dolarlık apple watchun 28 bin tl olmasının mantıklı bir açıklaması var mı?
ayrıca şarzı uzun giden ve sensörleri yarak kürek olmayan başka bir saat icat edildimi acaba?
-
KAAMOS bunu yazdı
bu 800 dolarlık apple watchun 28 bin tl olmasının mantıklı bir açıklaması var mı?
ayrıca şarzı uzun giden ve sensörleri yarak kürek olmayan başka bir saat icat edildimi acaba?
Hocam akıllı saati sadece saah uyanabilmek için kullanıyorum. Kolumu sallayan bir şey olmadan uyanamıyorum. Galaxy watch 46mm var.
Birinin aramasını, mesajını yarım saat geç görsem hayatımda pek bir şey eksilmez dedim. Telefonum da genelde sessizdedir. Kalp atışıp vs de pek umrumda olmayınca saat ihtiyacı kalktı.
Daha da gelişirse düşünebilirim ama gereksiz bence.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam az sabret
Microsoft, Intel ile yaptığı anlaşma gereği 15 senedir sadece Intel işlemcileri destekledi fakat bu anlaşma artık bitiyor.
Windows for arms şu an beta aşamasında
2023 yılında arm laptoplarda native arm destekleyen ve macler kadar hatta daha uzun giden windows PC ler göreceğiz. Hatta x86 yazılımlarımız da emulasyonla çalışacak bunlarda
Yav he he masallara karnimiz tok.
Cennet pazarlayan youtube dincisi gibi yaziyon.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam az sabret
Microsoft, Intel ile yaptığı anlaşma gereği 15 senedir sadece Intel işlemcileri destekledi fakat bu anlaşma artık bitiyor.
Windows for arms şu an beta aşamasında
2023 yılında arm laptoplarda native arm destekleyen ve macler kadar hatta daha uzun giden windows PC ler göreceğiz. Hatta x86 yazılımlarımız da emulasyonla çalışacak bunlarda
win bu kadar bloatware ile telemetry ile macin çeyreği kadar yine gitmez, hele ki arm optimizesiz kodla ve cpu canavarı programcıklarla
macosu da wini de her türlü donanımda çalıştıran test eden biri olarak görüşüm bu
-
@Freak marketine bekleriz
https://www.tahribat.com/forum/apple-cihazlar-icin-yaptigim-kucuk-market--254748
CISSP tarafından 24/Şub/23 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Önemli soru,
Chrome kurmalı miyim?
Windows pc'den bir şey aktarırken pratik olur, binlerce sifre ve yer imi var. Yoksa safaride mi kalayım?
Biraz da Google'in her boku dinlemesine uyuz oluyorum android tarafinda.
Ne dersiniz?
/CISSP hocam bi alisayim alete, markete gelecem.
Kaan tarafından 24/Şub/23 04:47 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
-Tüm cihazlarda aynı iCloud hesabını kullanırsan iPhone'a arama gelince Macbook'tan cevaplayabilirsin. Tabi aynı evde iPad falanda olunca telefon çalınca kısa süreli bir şenlik yaşanmıyor değil. :D
-Ne yaparsan yap bir şekilde ücretsiz verdiği 5 GB her türlü dolacak. O yüzden 50 GB alan almak zorundasın.
-Ev ve işyerini telefona tanıttıktan sonra Siri'ye atıyorum "bana eve varınca ilacımı içmemi hatırlat" diyebilirsin.
Ayrıca :
https://www.tahribat.com/forum/iphoneda-adguard-dns-kullanmak-253596
https://www.tahribat.com/forum/iphoneda-0850li-spam-aramasi-terorunu-durdurmak-254192
telefon cevaplama Samsung account kullandığın cihazlarda da var; gugıl hesabı üzerinden sms ve arama da alıp verebiliyor. istersen samsung account üzerinden de yapabiliyorsun.
ücretsiz alanı gugıl'da daha fazla.
yeni samsung cihazlarda routines dediğin şey tam da bu hatırlatmaları yapabiliyor. örneğin eve gelince wifiyi açıyor, evden çıkınca kapatıyor.
işe gelince sesi kısıyor vs.
-
Kaan bunu yazdı
Önemli soru,
Chrome kurmalı miyim?
Windows pc'den bir şey aktarırken pratik olur, binlerce sifre ve yer imi var. Yoksa safaride mi kalayım?
Biraz da Google'in her boku dinlemesine uyuz oluyorum android tarafinda.
Ne dersiniz?
/CISSP hocam bi alisayim alete, markete gelecem.
Ben Chrome kullanıyorum. Masaüstü pc le MacBook arasında pratik oluyor yerimi eklentiler vs. Safariye arada kafama eserse bakıyorum ama %90 Chrome kullanıyorum. Asıl Firefox kullanmak istiyorum da bataryayı Chrome dan daha fazla yiyor. Microsoft Edge in MacBook versiyonu hakkında iyi diye duydum ama denemedim henüz.
ste1n tarafından 24/Şub/23 10:06 tarihinde düzenlenmiştir -
iPhone - MacBook Pro- Apple Tablet - Apple Watch - AirPod - Apple TV - Apple CarPlay ve çeşitli bir çok aksesuar a sahibim apple eko sistemini çok seviyorum parası umrumda değil açıkcası önemli olan benim verimli sorunsuz kaliteli şekilde hizmet almam gerektiğidir. 2 adet adroid telefona sahibim iş sebebi ile mecbur olmasam elime bile almam android i :))
Güvenlik konusuna değinmeden de geçemeyeceğim android gibi yamalı yorgan olmuş her hafta güvenlik zafiyeti açığı tespit edilmiyor. Verilerim evimdeki 24 TBlik nas cihazımda barınıyor tüm cihazlarıma güvenli şekilde senkron haldeler akıllı ev gibi zımbırtılarıda kullanıyorum apple ekosisteminde tek sorun finansal durumunuzdur bunun haricinde herşey tertemiz şekilde çalışıyor.