Apple Ekosistemine Geçiş
-
garga bunu yazdı
Şunun Türkçesi yok ya üzülüyorum. Çeviresim var @kaan yardım etsene :P
-
Apple laptopları tasarım ve kalite olarak beğeniyorum fakat MacOS'u bir türlü sevemedim gitti.
-
Benim de PC Macbook Air, tablet ise Samsung Galaxy Tab 9 Fe+. Bu ikisini birbirine nasıl bağlarım? Telefonu da Samsung'a çevirme konusunda da kararsızim.
-
Pikacu bunu yazdı
Benim de PC Macbook Air, tablet ise Samsung Galaxy Tab 9 Fe+. Bu ikisini birbirine nasıl bağlarım? Telefonu da Samsung'a çevirme konusunda da kararsızim.
en kolayı tableti satıp ipad Air 5.nesil alman hocam :d
-
Pikacu bunu yazdı
valla napsan ipad gibi olacağını sanmam. bi kere macte çalışırken yandan youtube izleyeyim diye ipadi yanına koydum açtım youtube. fareyi sağa sola oynatıyom bi baktım fare tablette. hasiktir noluyor dedim. sonra bi baktım tablet olmuş mac'in 2. ekranı. o tarafa pencere atabiliyorum birşeyler yapabiliyorum falan. vay mk dedim. sonra kapatmak için ayar aradım.
soru : geçen dedim gideyim starbucks a macle artizlik yapayım. gitti her zamanki gibi vayt çaklıt moko poko söyledim. yımışak mı dedi kız. yok dedim ne münasebet. neyse oturdum açtım mobil interneti bapladım mac'e. tahribata bakıyom. cool cool hareketler yapmaya çalışıyom falan. derken 1 saat sonra vodafonedan mesaj geldi internetin bitti 65 lira aşım interneti geçirdik sana diye. noluyo derken kapattım mobili falan. herhalde icloud mu güncelledi bi boklar oldu ama anlamadım. 1 saatte 14 gb interneti bitirmiş mk. buna nerden bakıcaz? icloud'dan başka birşey olabilir mi? tarayıcıda 56 sekme açık ama hiçbirinde video vb yok bu kadar sömürecek.
-
5. nesilin de ekranı küçük ama. FE+ en sevdiğim özelliği ise ekranı üçe bölmek. Hem video izle, hem not al.