Apple, İphone 4 Desteğini Bitiriyor
-
hocam bu konuyu görmüşken samsung note 2 kullanıyorum da büyük ekrandan sıkıldım ve telefona para vermenin bir işe yaramadığını düşündüğümden satıp 2.el 4s almak istiyorum.Sizce mantıklı bir hareket mi yapmış olurum.
Donanımhaber de ios 6.13 e geri döndürme ayarları var öyle yaparsam diyorum belki telefon kasmaz filan 2 yıl götürse yeter face,twitter,instagram filan kullanmıyorum bir whatsapp ile skype .
Yeterli olur mu sizce?
-
huzi123 bunu yazdı
hocam bu konuyu görmüşken samsung note 2 kullanıyorum da büyük ekrandan sıkıldım ve telefona para vermenin bir işe yaramadığını düşündüğümden satıp 2.el 4s almak istiyorum.Sizce mantıklı bir hareket mi yapmış olurum.
Donanımhaber de ios 6.13 e geri döndürme ayarları var öyle yaparsam diyorum belki telefon kasmaz filan 2 yıl götürse yeter face,twitter,instagram filan kullanmıyorum bir whatsapp ile skype .
Yeterli olur mu sizce?
Galaxy A3'e baktın mı hocam ?
-
Note 2 den 4s e geçmek pek mantıklı olmayacaktır, şahsi fikrim tabii.
-
@mkyb hocam galaxy A3 bakmadım ama samsung modellerine bundan sonra hiç bulaşmak istemiyorum.
@PhYtOn haklısınız hocam da pek etkili kullandığım da yok zaten .Telefonun bana vakit kaybettirmesini istemiyorum bu süreden sonra sadece işim olduğunda whatsapp filan desteklesin yeter diye bakıyorum.Belki 5s de olabilir elime ne kadar para geçerse ona göre hareket edicem.
Eyvallah yorumlarınız için.
-