Apple İphone 6S'leri Geri Çağırıyor
-
hocam 6s batarya konusundan edindigim bilgiye göre söylüyorum şuan , 2 aralıkta bu batarya değişimi başlıyacakmiş Türkiyede teknik servise gelmeden telefonun seri no su ile öğrenebilecekmişiz.
-
bence bu sorun tamamen ios 10 ile ilgili.
cünkü telefon %30 ,bazen 40 gibiyken kapanıyor.özellikle bunu yeni bir uygulama açmaya çalışırken yapıyor ve ben nedense hep snapchat'e girerken bu sorunu yasıyorum.
kapanan telefonda şarj ekranı geliyor.
home+power ile açılıyor telefon.hiç bir müdahale yapmazsan,uygulama açmaya çalışmazsan sorun yok.ama bir uygulamaya girdiğin anda yeniden kapanıyor.
daha önce hiç yaşamıyordum.garip yani. -
CaniSokucu bunu yazdı
Hocam şimdi bu sorun bende yok oh falan derken dün akşam whatsappta fotoğraf çekecekken birden ekran karardı dondu sandım telefon bi baktım kapandı. Şarj %20-25 civarıydı, şarja takıp telefonu açtım %23 ile şarja başladı %22ye düştü. Bir de ios 10 güncellemesinden sonra telefon bazen aşırı ısınıyor ve 10 dakikada en az %10 şarj tüketiyordu telefonda hiçbir şey yapmasam bile. Ben bunu uyandırmak için kaldır özelliğine yordum ve kapattım 1-2 gün daha devam etti aynı sorun sonradan düzeldi. Benim merak ettiğim küçük boya atmaları gibi kısımlar yüzünden acaba garanti dışı sayarlar mı? Hatta asıl merak ettiğim Türkiye'de bu olay gerçeken geçerli mi? Yoksa boşuna İstanbul'a gitmek istemiyorum, bir de gittiğimde kardeş bunda sıkıntı yok hadi bye derlerse ne bok yiyebilirim?
Cihazın seri numarası tutuyorsa problem yoktur. Kaldı ki orada iPad ile senin telefona bağlanıp aldığın hataları, batarya vs her bi şeyi görebiliyorlar.
Boya atması sorun değil. Muhtemelen gold renk sanırım ? Kasada ezik veya darbe olmaması gerek. Arkada olursa problem yok. Çerçeve önemli. Zira bataryayı değiştirmek için ekran panelide çıkmak zorunda ve çerçevede ezik varsa ekranın kırılma riski var. O yüzden Apple temkinli bu konuda.
-
Aynı sorunu bir kez yaşadım onu da zaten belli bir zamandan sonra iPhone bataryaları kafayı yiyor diye sallamamıştım.
Şimdi benim telefonumda sorun yok da bir telefonun kasası çizik vuruk diye garanti dışı saymak nedir ya..
-
konu açsam mı bilemedim ama benim kızda var ve çok garip bir durum söz konusu
ara ara cevapsız aramlara geliyor tabi numara açık ama rehberde kayıtlı değil. neyse merak ediyor arıyor kim beni aramış diye bi bakıyor abisinin kız arkadaşının abisi :S ne alaka diyoruz telefon rehberde yok adamın telefonunuda bilmiyoruz. sonra başka zaman oluyor yine aynı durum. başka bi arkadaşının akrabası fln. telefonu yeni aldığımızda da abuk subuk cevapsız çağrılar gösteriyordu. telefonu ve hattı yeni aldık bi süre sonra bi arkadaşından cevapsız cağrı geldi fakat bu arkadaşını daha kaydetmemişti...
telefon hattından mıdır iphonedan mıdır bilmiyoruz. yalnız ortada bir gizlilik ihlali söz konusu. telefon bu numaraları nerden çekiyor ? ayrıca bu numaralar aslında cevapsız çağrı bırakmıyor. çalmıyor yani telefon ama eline bi alıosun seni bi numara aramış.
@mykb hocam ne diyorsun bu işe ?
-
Ekerci bunu yazdı
ara ara cevapsız aramlara geliyor tabi numara açık ama rehberde kayıtlı değil. neyse merak ediyor arıyor kim beni aramış diye bi bakıyor abisinin kız arkadaşının abisi :S ne alaka diyoruz telefon rehberde yok adamın telefonunuda bilmiyoruz. sonra başka zaman oluyor yine aynı durum. başka bi arkadaşının akrabası fln. telefonu yeni aldığımızda da abuk subuk cevapsız çağrılar gösteriyordu. telefonu ve hattı yeni aldık bi süre sonra bi arkadaşından cevapsız cağrı geldi fakat bu arkadaşını daha kaydetmemişti...
telefon hattından mıdır iphonedan mıdır bilmiyoruz. yalnız ortada bir gizlilik ihlali söz konusu. telefon bu numaraları nerden çekiyor ? ayrıca bu numaralar aslında cevapsız çağrı bırakmıyor. çalmıyor yani telefon ama eline bi alıosun seni bi numara aramış.
hocam yanlış hatırlamıyorsam babamda da öyle bir olay olmuştu zamanında, başkası babamın numarasını vererek çağrı yönlendirme yapmış, adam meşgule atınca telefonu babamı arıyor, tanımadığı insanlar baktık bi kaç kişi aynı ismi vererek babamı arıyor aradık turkcelli böyle böyle dedik anlattık sonra iptal ettiler
-
Ekerci bunu yazdı
2 telefonda da aynı icloud hesabı var sanırım. Sürekli eşitliyor telefonlar birbirlerini. Sizin arama kayıtlarında diğer iPhone'da çıkar.
-
micropin bunu yazdı
Aynı durumu Iphone 6'da yaşıyorum. Şarj %30'dayken bazen birden kapanıyor. Tekrar şarja takana kadar açılmıyor. Şarja takınca dolmaya %30'dan başlıyor. Pazara Akasya'dan randevu aldım, götürüp gösterecegim. Kasa harpten çıkmış gibi, bakalım ne diyecekler.
aynı sorun bende de vardı zorluya gittim test yaptı etti vs batarya sağlam sorun yok düzgün şarj ederseniz %100 olmadan şarjdan çıkarmazsanız sorun kalmaz dedi.
bunları bende biliyorum fakat telefon lazım olunca çıkarıyorum arkadaş şarjdan, ayrıca telefon hiç böyle yapmazken birkaç aydır böyle yapıyordu. hiçbir şey yapmadılar olur öyle şeyler dediler gönderdiler kısacası.
birkaç ay sonra tekrardan gidicem bakalım o zaman ne diyecekler.
-
alalı bir sene olacak sanırım 6s taş gibin valla sarj hala 1 1,5 gün çıkartıyor
biraz binalicilik olacak ama bu teknolojide ürün şans işi ya aynı ürünü 2 arkadaş alıyor biri sürekli arıza sorun diğerinde bir şey yok gibin
maş. nazarda değmez inş
-
mkyb bunu yazdıEkerci bunu yazdı
2 telefonda da aynı icloud hesabı var sanırım. Sürekli eşitliyor telefonlar birbirlerini. Sizin arama kayıtlarında diğer iPhone'da çıkar.
Aynen durum bu. iki kisi ayni icloudu kullanip ayniwirelesstan baglanirsa cevapsiz cagrilar 2teldede goruluyor