Apple İphone 6S'leri Geri Çağırıyor
-
vegapc bunu yazdımkyb bunu yazdıEkerci bunu yazdı
konu açsam mı bilemedim ama benim kızda var ve çok garip bir durum söz konusu
ara ara cevapsız aramlara geliyor tabi numara açık ama rehberde kayıtlı değil. neyse merak ediyor arıyor kim beni aramış diye bi bakıyor abisinin kız arkadaşının abisi :S ne alaka diyoruz telefon rehberde yok adamın telefonunuda bilmiyoruz. sonra başka zaman oluyor yine aynı durum. başka bi arkadaşının akrabası fln. telefonu yeni aldığımızda da abuk subuk cevapsız çağrılar gösteriyordu. telefonu ve hattı yeni aldık bi süre sonra bi arkadaşından cevapsız cağrı geldi fakat bu arkadaşını daha kaydetmemişti...
telefon hattından mıdır iphonedan mıdır bilmiyoruz. yalnız ortada bir gizlilik ihlali söz konusu. telefon bu numaraları nerden çekiyor ? ayrıca bu numaralar aslında cevapsız çağrı bırakmıyor. çalmıyor yani telefon ama eline bi alıosun seni bi numara aramış.
@mykb hocam ne diyorsun bu işe ?
2 telefonda da aynı icloud hesabı var sanırım. Sürekli eşitliyor telefonlar birbirlerini. Sizin arama kayıtlarında diğer iPhone'da çıkar.
Aynen durum bu. iki kisi ayni icloudu kullanip ayniwirelesstan baglanirsa cevapsiz cagrilar 2teldede goruluyor
Hocam daha once hic eklemedigi numaralar. Yani daha oncede iohone kullaniyirdu ve o numaralar ekli degildi.yani dusun ki kiz arkadasinin babadinin numarasi ario seni ve o ana kadar hic bilmiyorsun eklememissin. Birde diger iphone imei blocked oldu arama alip veremio yani
-
Ekerci bunu yazdıvegapc bunu yazdımkyb bunu yazdıEkerci bunu yazdı
konu açsam mı bilemedim ama benim kızda var ve çok garip bir durum söz konusu
ara ara cevapsız aramlara geliyor tabi numara açık ama rehberde kayıtlı değil. neyse merak ediyor arıyor kim beni aramış diye bi bakıyor abisinin kız arkadaşının abisi :S ne alaka diyoruz telefon rehberde yok adamın telefonunuda bilmiyoruz. sonra başka zaman oluyor yine aynı durum. başka bi arkadaşının akrabası fln. telefonu yeni aldığımızda da abuk subuk cevapsız çağrılar gösteriyordu. telefonu ve hattı yeni aldık bi süre sonra bi arkadaşından cevapsız cağrı geldi fakat bu arkadaşını daha kaydetmemişti...
telefon hattından mıdır iphonedan mıdır bilmiyoruz. yalnız ortada bir gizlilik ihlali söz konusu. telefon bu numaraları nerden çekiyor ? ayrıca bu numaralar aslında cevapsız çağrı bırakmıyor. çalmıyor yani telefon ama eline bi alıosun seni bi numara aramış.
@mykb hocam ne diyorsun bu işe ?
2 telefonda da aynı icloud hesabı var sanırım. Sürekli eşitliyor telefonlar birbirlerini. Sizin arama kayıtlarında diğer iPhone'da çıkar.
Aynen durum bu. iki kisi ayni icloudu kullanip ayniwirelesstan baglanirsa cevapsiz cagrilar 2teldede goruluyor
Hocam daha once hic eklemedigi numaralar. Yani daha oncede iohone kullaniyirdu ve o numaralar ekli degildi.yani dusun ki kiz arkadasinin babadinin numarasi ario seni ve o ana kadar hic bilmiyorsun eklememissin. Birde diger iphone imei blocked oldu arama alip veremio yani
Tamam hocam baska icloud hesabi kullan veya ayni wirelessi kullanmasin sorun gidecek. Esimin ve benimki ayni. Ayni agdaisek hangimiz aranirsak aranalim digeride caliyor. Cevapsizsa cevapsiz cagrilarda ikimizde goruyoruz.
-
bende bir sorun yok sorun var diyerek götürsem sıfırlarmıyım makinayı :)
-
Ahizeden ses az gelmeye başlama sorunu ios 10 ile bende de görüldü. Home tuşunda da pıt pıt diye altında boşluk varmış gibi ses geliyordu bazen ilk aldığım günden beri. Verdim teleservice ye elden teslim ettim. Sağolsunlar sıfır cihaz ile değiştirdiler. Bataryam 1 gün gitmiyordu ayrıca.
-
5S jailbreak full time devam cihaz yılan kim kullanır ios10 ossuruk amk jailbreaksiz hayat düşünemiyorum
Atlas tarafından 27/Kas/16 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
-
FK1RHA... diye devam ediyor iyi bari :)
-
Mevzu ios 10.1.1 güncellemesinden kaynaklanıyor.
ios 10.2 ile fixlenecek diyorlar da şu an 10.2 beta 4ü kuruyorum bakalım düzeldi mi.
çekilecek gibi değil ulan ota boka kapanıyor telefon.
-
https://www.apple.com/tr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/
buradan sorgulayabiliyorsunuz