Apple İphone 6S'leri Geri Çağırıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

konu açsam mı bilemedim ama benim kızda var ve çok garip bir durum söz konusu

ara ara cevapsız aramlara geliyor tabi numara açık ama rehberde kayıtlı değil. neyse merak ediyor arıyor kim beni aramış diye bi bakıyor abisinin kız arkadaşının abisi :S ne alaka diyoruz telefon rehberde yok adamın telefonunuda bilmiyoruz. sonra başka zaman oluyor yine aynı durum. başka bi arkadaşının akrabası fln. telefonu yeni aldığımızda da abuk subuk cevapsız çağrılar gösteriyordu. telefonu ve hattı yeni aldık bi süre sonra bi arkadaşından cevapsız cağrı geldi fakat bu arkadaşını daha kaydetmemişti...

telefon hattından mıdır iphonedan mıdır bilmiyoruz. yalnız ortada bir gizlilik ihlali söz konusu. telefon bu numaraları nerden çekiyor ? ayrıca bu numaralar aslında cevapsız çağrı bırakmıyor. çalmıyor yani telefon ama eline bi alıosun seni bi numara aramış.

@mykb hocam ne diyorsun bu işe ?

2 telefonda da aynı icloud hesabı var sanırım. Sürekli eşitliyor telefonlar birbirlerini. Sizin arama kayıtlarında diğer iPhone'da çıkar. 

Aynen durum bu. iki kisi ayni icloudu kullanip ayniwirelesstan baglanirsa cevapsiz cagrilar 2teldede goruluyor

Hocam daha once hic eklemedigi numaralar. Yani daha oncede iohone kullaniyirdu ve o numaralar ekli degildi.yani dusun ki kiz arkadasinin babadinin numarasi ario seni ve o ana kadar hic bilmiyorsun eklememissin. Birde diger iphone imei blocked oldu arama alip veremio yani

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    vegapc bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

konu açsam mı bilemedim ama benim kızda var ve çok garip bir durum söz konusu

ara ara cevapsız aramlara geliyor tabi numara açık ama rehberde kayıtlı değil. neyse merak ediyor arıyor kim beni aramış diye bi bakıyor abisinin kız arkadaşının abisi :S ne alaka diyoruz telefon rehberde yok adamın telefonunuda bilmiyoruz. sonra başka zaman oluyor yine aynı durum. başka bi arkadaşının akrabası fln. telefonu yeni aldığımızda da abuk subuk cevapsız çağrılar gösteriyordu. telefonu ve hattı yeni aldık bi süre sonra bi arkadaşından cevapsız cağrı geldi fakat bu arkadaşını daha kaydetmemişti...

telefon hattından mıdır iphonedan mıdır bilmiyoruz. yalnız ortada bir gizlilik ihlali söz konusu. telefon bu numaraları nerden çekiyor ? ayrıca bu numaralar aslında cevapsız çağrı bırakmıyor. çalmıyor yani telefon ama eline bi alıosun seni bi numara aramış.

@mykb hocam ne diyorsun bu işe ?

2 telefonda da aynı icloud hesabı var sanırım. Sürekli eşitliyor telefonlar birbirlerini. Sizin arama kayıtlarında diğer iPhone'da çıkar. 

Aynen durum bu. iki kisi ayni icloudu kullanip ayniwirelesstan baglanirsa cevapsiz cagrilar 2teldede goruluyor

Hocam daha once hic eklemedigi numaralar. Yani daha oncede iohone kullaniyirdu ve o numaralar ekli degildi.yani dusun ki kiz arkadasinin babadinin numarasi ario seni ve o ana kadar hic bilmiyorsun eklememissin. Birde diger iphone imei blocked oldu arama alip veremio yani

Tamam hocam baska icloud hesabi kullan veya ayni wirelessi kullanmasin sorun gidecek. Esimin ve benimki ayni. Ayni agdaisek hangimiz aranirsak aranalim digeride caliyor. Cevapsizsa cevapsiz cagrilarda ikimizde goruyoruz.  

Selam ve dua ile...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bende bir sorun yok sorun var diyerek götürsem sıfırlarmıyım makinayı :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Ahizeden ses az gelmeye başlama sorunu ios 10 ile bende de görüldü. Home tuşunda da pıt pıt diye altında boşluk varmış gibi ses geliyordu bazen ilk aldığım günden beri. Verdim teleservice ye elden teslim ettim. Sağolsunlar sıfır cihaz ile değiştirdiler. Bataryam 1 gün gitmiyordu ayrıca. 

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

5S jailbreak full time devam cihaz yılan kim kullanır ios10 ossuruk amk jailbreaksiz hayat düşünemiyorum 

Atlas tarafından 27/Kas/16 23:36 tarihinde düzenlenmiştir

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sorunlu pile sahip iphone 6s seri numaraları:

• Q3
    • Q4
    • Q5
    • Q6
    • Q7
    • Q8
    • Q9
    • QC
    • QD
    • QF
    • QG
    • QH
    • QJ

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

FK1RHA... diye devam ediyor iyi bari :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Mevzu ios 10.1.1 güncellemesinden kaynaklanıyor.

ios 10.2 ile fixlenecek diyorlar da şu an 10.2 beta 4ü kuruyorum bakalım düzeldi mi.

çekilecek gibi değil ulan ota boka kapanıyor telefon.

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

https://www.apple.com/tr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ 

buradan sorgulayabiliyorsunuz

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 4756 Toplam Mesaj: 30
iphone 6s