Apple Iphone X Uzun Kullanım Testi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bence şu an iphone X alınmamalı. Fiyat daha önce hiç olmadığı şekilde 5.250TL’lere kadar düşmüş durumda yapılan anketlere göre de insanların iphone X almama sebeplerinin başında fiyatı geliyor.

    Durum böyle olunca yeni çıkacak ürünler tekrardan 699 Dolar’dan çıkacak veyahutta kimse konuşmuyor ama iphone X Plus kapıda. Şu an hali hazırda satılan iphone X’in fiyatını 799 Dolar bandına indirip Plus modeli 999 Dolar bandına konumlandırırlarsa pişman olursunuz ki bu hamle gümbür gümbür geliyor bence.

    Azıcık daha bekleyin alacak olanlar. Peki vergiler dahil Türkiye fiyatı ne olacak derseniz önümüzdeki Eylül-Ekim ayında 4.000 liraya sıfır Türkiye garantili X alacaksınız diyorum. Zaten şuanda Doğubank'ta 4.200 liraya kayıtsız olanlar kapış kapış gidiyor. Pasaportu olan varsa kaçırmasın derim.

    Ek olarak Se 2 dedikoları artımaya başladı. iphone 5 kasasında iphone X gibi çerçevesiz tasarıma sahip bir mini model gelecek. 5 kasasında çerçevesiz ekran olursa bende alırım açıkçası. 5 kasası cidden güzel bir tasarıma sahip alttan ve üstten rahat bir parmak çerçeve var. Onlar kalksa 4 inçten 5.1 inçe çıkar cihaz. Oda normal bir akıllı telefon için gayet yeterli.

    https://www.youtube.com/watch?v=PDr1CJpTV20

    mkyb tarafından 26/Mar/18 00:05 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lich
    Lich's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Ağustos/2017
    Erkek

    Ekim ayından bu zamana kadar x kullanıyorum.

    bundan önce 7plus 128gb vardı. X cihazım 7plus a göre şarj daha az gidiyor ve oyun veya videolarda ciddi anlamda ısınıyor.

    özellikle pubg ros tarzı oyunlarda patlaması için elimden geleni yapıyorum.

     


    o(╥﹏╥)o 卐 ㏒ 卐
Toplam Hit: 3061 Toplam Mesaj: 13
apple iphone iphone apple samsung s8 iphone x