Apple İpod Kullanıcıları Topluluğu
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
NoktaliVirgul bunu yazdı:
iPod Shuffle 3G
-editördeki sorundan dolayı resim koyamadım.sorunda şu: Editör çıkmıyor :D
-----------------------------bende bundan almayı düşünüyorum.kullananınız varsa aranızda bana bilgilendirme şey etsin
-----------------------------İyi kalitede müzik dinlemek içinse gayet iyi bi cihaz olduğu kesin. Müzik atarken iTunes programını kullanacaksın hocam.
-
RootB bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
NoktaliVirgul bunu yazdı:
iPod Shuffle 3G
-editördeki sorundan dolayı resim koyamadım.sorunda şu: Editör çıkmıyor :D
-----------------------------bende bundan almayı düşünüyorum.kullananınız varsa aranızda bana bilgilendirme şey etsin
-----------------------------İyi kalitede müzik dinlemek içinse gayet iyi bi cihaz olduğu kesin. Müzik atarken iTunes programını kullanacaksın hocam.
-----------------------------tamam hacı sağol
-
üye oldum dostum sarper ben.bende 8 gb yeni çıkan kameralıların kamerasızı 4g oluyo galiba,var yanlız sürekli şarkı değiştiren biri olduğum için daha pratik küçük ipod kullanıyorum.bunda film güzel oluyo uzun yollarda..
-
deja-vu bunu yazdı:
üye oldum dostum sarper ben.bende 8 gb yeni çıkan kameralıların kamerasızı 4g oluyo galiba,var yanlız sürekli şarkı değiştiren biri olduğum için daha pratik küçük ipod kullanıyorum.bunda film güzel oluyo uzun yollarda..
-----------------------------Film konusunda iPod Touch'ın keyfini veremez tabi ama yine de boyut açısından daha avantajlı olabilir , seçimi kişi kendisine göre yapar sonuçta. Ama cihaz kullanışlı gayet , kullanılır hocam daha.
-
nano 5g var bndede haci yav bu alete yeni oyunlar fln yuklenmiomu bi turlu bulamadim artik baydi icindeki oyunlar(=
-
3gs 16gb kullanici oldm artik hersey guzel hosda sarj konusunda sikintili :) 1,5 ile 2 gun sarji gidio bide millet ugrasmaya gelmesin 1 gn bile dayanmıo o yuzden oyunlari sildim :)
-
crematory bunu yazdı:
3gs 16gb kullanici oldm artik hersey guzel hosda sarj konusunda sikintili :) 1,5 ile 2 gun sarji gidio bide millet ugrasmaya gelmesin 1 gn bile dayanmıo o yuzden oyunlari sildim :)
-----------------------------en iyisini yapmışsın hocam :) biri eline alıp oyun oynamaya başlayınca zaten şarj acayip gidiyo.. temiz bi çözüm bulmuşsun bence.