Apple Türkiye Online Mağazası Türkiye’De Kullanıma Açıldı
-
vergili oranlarla beraber haşırttı blackboard TR de. Dj_Alper hocam fırsat dünyası işte nolucak :| bu vergi oranlarıyla donumuzu almadıklarına dua ediyorum amk bazen. ama hala daha aşırı pahalı bu neylan
-
Fransa
store.apple.com/fr
fiyatlariyla ayni gordum en azindan MacBookPro lari.
-
Zeytun-i bunu yazdı
O kadar pahalı ki taşak geçiyorum amk, apple 5s ve tüm aksesuarları ekliyorum 3.500 falan oluyor son aşamaya geliyorum geri dönüyorum ahah kapitalizmle taşak geçmek böyle bir şey herhalde.
"sanırım çıldırıdm" :|koptum hocam ya harikasın :D
-
havale ile 2063 tl oluyor vergi eklendiği için yüksek yoksa fiyatları avrupa fiyatında
-
iphone5 yokmu ben mi bulamıyorum arkadaşlar
-
costantin bunu yazdı
5s ve 5c cikinca 5 satisi kaldirildi hacim.
nette sifir kayitli Garantisiz olanlari 1900 e satanlar ne yapicak merak ediyorum :)) oh olsun. -
cuneyd bunu yazdıcostantin bunu yazdı
nette sifir kayitli Garantisiz olanlari 1900 e satanlar ne yapicak merak ediyorum :)) oh olsun.hocam ama 4s var stokta 1300 küsüre satıyolar o nasıl iştirki 4s satışta 5 yok
-
Çok iyi ya :D
-
şu olay güzelmiş :D iPhone, iPad, Kulaklık, MacbookPro vs desenleri koymuşlar :D
Daniel-Koo tarafından 01/Kas/13 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
costantin bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcostantin bunu yazdı
nette sifir kayitli Garantisiz olanlari 1900 e satanlar ne yapicak merak ediyorum :)) oh olsun.hocam ama 4s var stokta 1300 küsüre satıyolar o nasıl iştirki 4s satışta 5 yok
iphone 5c üretime başlanması ile 5 in üretimi satışı durduruldu hacım haberin yok galiba.