Apple Türkiye Online Mağazası Türkiye’De Kullanıma Açıldı
-
İphoneların garanti işini merak edenler buradan bakabilir . http://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-turkish.html
-
PanxeR bunu yazdıcostantin bunu yazdıcuneyd bunu yazdıcostantin bunu yazdı
iphone5 yokmu ben mi bulamıyorum arkadaşlar
5s ve 5c cikinca 5 satisi kaldirildi hacim.
nette sifir kayitli Garantisiz olanlari 1900 e satanlar ne yapicak merak ediyorum :)) oh olsun.hocam ama 4s var stokta 1300 küsüre satıyolar o nasıl iştirki 4s satışta 5 yok
iphone 5c üretime başlanması ile 5 in üretimi satışı durduruldu hacım haberin yok galiba.
hocam üretimin durduğundan haberim var fakat benim kafama takılan 4s olayı ozaman demek oluyorki 4s in üretimi devam ediyor ?
-
4s ve 4 8gb uretimleri dusukte olsa uretiliyor cunki satiyor
-
macbook larda eğitimi indirimi mevcut iphone lara baktım onlarda yok galiba öğretmen veya öğrenci olanlar buraya baksın
Mesela
normal macbookair
11 inç: 128 GB 11 inç: 256 GB
2.599,00 TL 3.199,00 TL
edu macbookair
11 inç: 128 GB 11 inç: 256 GB
2.443,06 TL 3.007,06 TL
heza tarafından 01/Kas/13 15:28 tarihinde düzenlenmiştir -
bu iş teknosa, vatan hepsiburada gibi mağazalar için kötü oldu :) mesela hepsiburada 5s gold un fiyatını yazmış 3200 tl. apple vermiş 2150 falan. arada ki farka bak bin tl den fazla fark var :) tabi hepsi kaldırmış iphone 5s leri ilanlardan
-
Free_Mans bunu yazdı
bu iş teknosa, vatan hepsiburada gibi mağazalar için kötü oldu :) mesela hepsiburada 5s gold un fiyatını yazmış 3200 tl. apple vermiş 2150 falan. arada ki farka bak bin tl den fazla fark var :) tabi hepsi kaldırmış iphone 5s leri ilanlardan