Apple Watch 5 Serisi Hakkinda Düsünceleriniz
-
Belki başka ihtiyacı duyan arkadaşlar da olur, biraz detaylı yazayım. Normalde. Gereksiz olduğunu düşünürdüm eşim hediye almıştı, sonra baktım hiç fena değil.
Haftanın belirli günlerinde makina başında çalışıyorum, iki elimde yağ paslı olabiliyor. Ya da elimde eldiven olabiliyor.
Kulağımda Bluetooth kulaklık sürekli takılı böyle durumlarda, kolumda da saat var. Biri arayınca burnumla açıp işimi görüyorum. Bu senaryo hayat kurtarıcı. Ayrıca bir sürü mail, WhatsApp mesajı geliyor, en azindan kim yazmış ne yazmış bakıyorum yoksa eldiveni çıkartmak zorunda kalıyordum.
Saatin camına film aldım, kalin birsey ama hiç belli olmuyor. Bildiğin makinanin içine sokuyorum elimi şükür henüz birsey olmadi.
Onun haricinde toplantilarda sürekli telefona bakamıyorsun, saat olunca mail konusu ve ilk satırları görebiliyorum. Önemine göre pardon deyip telefonu elime alıyorum ya da es geçiyorum.
Sunumlarda PowerPoint ile direkt çalışıyor, çerçeveyi sağ sola cevirince slayt değişiyor, tıklayınca tıklıyor vs.
Spor sağlık şeylerini pek kullanmıyorum açıkçası.
-
hocam bende apple watch 4 var. 44mm olanından almıştım. peşin fiyatına taksitle media marktan kampanyadan aldım.
spor yapıyorsan güzel takip ediyor. günlük kalori hedefini otomatik kendisi belirtiyor. ve gün sonuna doğru eğer o hedefi yakalayamadıysan seni dürtüyor.
onun dışında saatle konuşabilirsin. müzik değiştirme, açma, harita vsvs bir çok şey yapabilirsin.
apple watch 5 ile 4 hemen hemen aynı fiyatta olduğu için 5 serisini al kullan derim.
muhtelemelen seversin.
-
Apple Watch 4uncu nesil 44 mm kullanıyorum. Hayatımda aldığım en iyi şeylerden birisi diyebilirim. 2 gun gidiyor şarjı. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar, kanima girdiniz :) yaklasik 1 ay sonra alacagim bakalim apple watch 5 serisinden :) tek cekingem bu sark olayi. Umarim @tolgasen'in dedigi gibi 2 gün gider bu da :) yoksa her gece sarja takip uyumak istemiyorum
-
unbalanced bunu yazdı
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar, kanima girdiniz :) yaklasik 1 ay sonra alacagim bakalim apple watch 5 serisinden :) tek cekingem bu sark olayi. Umarim @tolgasen'in dedigi gibi 2 gün gider bu da :) yoksa her gece sarja takip uyumak istemiyorum
Hocam ben de ilk alırken şarj konusuna takılmıştım ama hiç sorun olmuyor, işten gelip şarja takıyorum, kıyafetleri değiştirip duşa girip çıktıktan sonra, zaten dolmuş oluyor, ben şarj konusunda hiç sorun yaşamadım açıkçası. İçin rahat olsun, aynı zamanda hayatı gerçekten kolaylaştırıyor, bir örnek gelen aramaları eğer önemsiz ise şak diye elini saatin üstüne kapatarak sessize alıyorsun, telefonun uzakta veya cebinde ise ya da araba kullanırken filan çok işime yarıyor bu özelliği. Tabi daha çok var ama aklıma ilk gelen bu..
-
ilyas208 bunu yazdı
Hocam ben de ilk alırken şarj konusuna takılmıştım ama hiç sorun olmuyor, işten gelip şarja takıyorum, kıyafetleri değiştirip duşa girip çıktıktan sonra, zaten dolmuş oluyor, ben şarj konusunda hiç sorun yaşamadım açıkçası. İçin rahat olsun, aynı zamanda hayatı gerçekten kolaylaştırıyor, bir örnek gelen aramaları eğer önemsiz ise şak diye elini saatin üstüne kapatarak sessize alıyorsun, telefonun uzakta veya cebinde ise ya da araba kullanırken filan çok işime yarıyor bu özelliği. Tabi daha çok var ama aklıma ilk gelen bu..
Telefon kapatma olayi iyiymis :) anlasilan baya bir özellik var, kücümsemistim aslinda ilk basta ama simdi pisman oldum :) Sarj olayi umarim dedigin gibi sorun olmaz, alisik degilim diyecegim de, iphone'u da hergün nerdeyse sarja takiyorum :)
-
-
apple watch andoridle kullanılabiliyor mu ?yada tam tersi?
-
RotKerim bunu yazdı
apple watch andoridle kullanılabiliyor mu ?yada tam tersi?
Kullanırsın ama tam kapasite değil. Apple'ın olayı eko sistem. Telefonun iPhone, saatin Apple Watch, bilgisayarın Macbook olacak ki keyfine varasın.
-
mkyb bunu yazdı
tesekkürler hocam video icin, is seyinden tesekkür etmeyi unuttum, izleyecegim sonra videoyu, yeni yayinlanmis zaten :)
diger mesajindan anladigim kadariyla bir sekilde iphone'a bagimliyiz. Ben telefonu degistirdigimde huawei almayi düsünüyordum :)