AR 1500 EX Wide Range TELSİZ ! Bu Telsiz Hakkında!
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
ben istanbuldan vandaki arkadaşımı dinledim sen ne dicen buna :|
-----------------------------arkadaşım sana diyeceğim: atıyosun! öle bi Telsiz yok! İcat edildiğini sanmam pühhhxD kii ! bu yazdığım alet satılmaz biyerde bulunmaz gösterilmez,
bayaa önemli , kısacası YASAK! xD şimdi sen buna nedicen ;)
-
arkadaşlar bilgileriniz bukadar mı yahuuuuu:P ???
-
buffy de vampir sayılır hacı..
-
Buffy bunu yazdı:
-----------------------------Kaligula bunu yazdı:
ben istanbuldan vandaki arkadaşımı dinledim sen ne dicen buna :|
-----------------------------arkadaşım sana diyeceğim: atıyosun! öle bi Telsiz yok! İcat edildiğini sanmam pühhhxD kii ! bu yazdığım alet satılmaz biyerde bulunmaz gösterilmez,
bayaa önemli , kısacası YASAK! xD şimdi sen buna nedicen ;)
-----------------------------evet attım ama sende en az benim kadar atıyosun öyle bi telsiz olabilir ama senin öyle bi telsize sahip olma olsalığın cok az konuşmaların falan da cok lakayıt biraz düzelt kendini
-
dinlediysen bize ne ki niye burda konu açıyosun anlamış değilim
-
Buffy bunu yazdı:
arkadaşlar bilgileriniz bukadar mı yahuuuuu:P ???
iyimisin arkadaşım ?
telsiz forumu mu burası ?
hasbinallah... -
arkada$ pek bi ne$eli :| sanki telsizi icad etmi$ a.k :|
-
Buffy deki telsizde arıza var, bilgisi olan varsa problemi danışıcak, ama dediği gibi bulunabilir cinsten bi telsiz değil, konuşmasını da şimdilik mazur görün çömez daha :))
-
reis ne ettin sen yaa... derdim var demiyorda ,zarfmı atıyosun. çözemedim hikayeni..
-
eee! arkadaşlar yazmışınız ama atanlarda atmış demiştik bakın kendileride kabul ediyor + neden ki benm elim de olamızmı hıhh! kiii muhabirinde dediği gibi arızalı bendekii 170 km dedik yasak dedik ne olup nerde ve kimlerin kullandığını söyleyemem çünkü yasssak!:D bilgisi olan olduğunda da bu konuda danışabileciğim adam çıkmış olcakk! bilende zaten beni anlar ozaman.. Hikaye basit aslında arkadaşlarrr!:)