Araba Alıcam Modeline Karar Veremedim
-
Bilal kardeşim araba bahsettiğin gibiyse güzel temiz bi araba ancak aile için biraz küçük kalır. Bildiğim kadarıyla senin çocukta var. Bi yere giderken bagaja çocuk arabası ancak sığar. Başka bişey koyamazsın. Birde çocuk koltuğu koydunmu arka koltuğa ancak 1 kişi rahat oturur. İki kişi zor sığar. Benim lancerda da çocuk koltuğu var. O koltuk bir kişilik yerden fazla yer kaplıyor haberin olsun. Ona göre kararını ver.
-
Bir mercedes yetkili servisi der ki "Paran kadar mercedes alacan" :)
Şahsi görüşüm, kriterine en uygun araç clio... Ben gıcık kapıyorum ama peynir ekmek gibi gidiyormuş
-
DJ_Alper bunu yazdı
2000-2002 arası sanayıye götürmeyecek araba bulursan haber et aga :)
Hyndai Accent (milenyum kasa) Aklında bulunsun.
-
sanane bunu yazdı
Bilal kardeşim araba bahsettiğin gibiyse güzel temiz bi araba ancak aile için biraz küçük kalır. Bildiğim kadarıyla senin çocukta var. Bi yere giderken bagaja çocuk arabası ancak sığar. Başka bişey koyamazsın. Birde çocuk koltuğu koydunmu arka koltuğa ancak 1 kişi rahat oturur. İki kişi zor sığar. Benim lancerda da çocuk koltuğu var. O koltuk bir kişilik yerden fazla yer kaplıyor haberin olsun. Ona göre kararını ver.
sağolasın. ben de senin gibi düşündüm. bi yandan da aklımda kaldı temiz araç bulmak zor olduğu için düşünsem mi dedim. hiç bi şey bulamazsam belki değerlendririrm.
-
ustas bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
2000-2002 arası sanayıye götürmeyecek araba bulursan haber et aga :)
Hyndai Accent (milenyum kasa) Aklında bulunsun.
ilk arabam 2000 model accent'ti.
sayesinde araba kullanmayı çok iyi öğrenmekle beraber sanayi piyasasını da çok iyi kavramıştım.
2 haftada bir gösteriyordum arabayı aq.
-
getz'e tav olduysan 02-06 clio2 hatchback e bakmani oneririm. Yilbasindan sonra aldim 2006 model 1.2 16V 45000 km de 20bine
edit: piyasa aşiri ucmus vaziyette
CnkGn tarafından 15/Oca/15 08:47 tarihinde düzenlenmiştir