folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Alıcam Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Araba Alıcam Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Ford Fiesta Yakıtı modeli konforu Fiyatı gayet güzel 

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

para var huzur var...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

para var huzur var...

-----------------------------

olsun o kadar 10 senedir çalışıyoruz.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam ben bu araca bir bak derim. Tüm bakışları üzerine çekersin.  Pederle ortak çalışmasam mutlaka alırdım bu tarz bir araba ...

http://www.sahibinden.com/soz_konusu_subaru_ise_gerisi_teferruattir-48WQQaXQQ25045137WQQpXQQdisplayitem

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam 2007/2008 model hyundai ERA dizel al keyfine bak derim üstüne bu kadar az yakan daha araba tanımıyorum desem yalan olmaz

FthAяI(!)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

citroen c4 gzldir

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

hocam sana derimki 22 bin ytl yi küt diye arabaya bırakma bayağ bir inceleme yapmalısın bu konuda 15 16 milyar arası takıl derim köşeye at gene ölüm var kalım var Allah korusun sana tavsiyelerim şunlar olacak

evden işe işten eve diyince ortaya cok basit bir araç tipi biraz konfor olsun işimi görür mantığı giriyor

hyundai getz

citroen türleri.

renault clio vs bu tipler

tavsiyemdir

ha ben yok haftasonu hanımı aileyi toplucam alcam anamı babamı pikniğe falan gitcem diyorsan

doblo tarzı araçlara bakmanı tavsiye ederim  kolay gelsin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/2008_ford_fiesta_1_4_tdci_abs_li_70000_de_hatasiz-92WQQaXQQ24917113WQQpXQQdisplayitem

fiestanın konfor bekleme (kullanıyorum) yakıt açısından sınıfının en cimrisidir, 130-150 arasında sallanmaya başlıyor 160'dan sonra yere yapışıyor, 130 dan sonra motor bağırmaya başlıyor ama bu sese zamanla alışıp başka arabalarda arıyorsun, 220 yazdığına bakma 1.4 tdci motorla 190 üstüne çıkamazsın zaten çıkmanı da tavsiye etmem 1050 kg araçla bu hıza bile çıkmak salaklık olacaktır, viraj alışı çok iyidir, frenleri ve seriliği çok çok iyidir, arka koltuktakiler pek rahat edemez, sınıfına göre süspansiyonları daha serttir, aynalara alışmak zaman alıyor camı açıp elinle ayarlaman gerekecek, yedek parça fiyatı oldukça uygun, ota boka masraf çıkarmaz, vitesi toktur vites araları düşüktür tıkır tıkır geçer yoğun trafikte rahatlığını hissettirir, pedallar birbirine yakındır debriyajı  biraz yukarıdadır spor kullanım havası verir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

fiestedan bi cacık olmaz. konfor falan arama. ama yakıt olarak iyidir. tavsiyem o kadar paran varsa git golf falan al ikinci el. oda az yakar.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

şahsi fikrim sıfıra bulaşma.3 yıl sonra yarı fiyatına düşüyor.3 senelik temiz bir otomobil bulmaya bak.Ayrıca almandan şaşma..

Toplam Hit: 7447 Toplam Mesaj: 32