Araba Alıcam Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
-
Ford Fiesta Yakıtı modeli konforu Fiyatı gayet güzel
-
para var huzur var...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
para var huzur var...
-----------------------------olsun o kadar 10 senedir çalışıyoruz.
-
Hocam ben bu araca bir bak derim. Tüm bakışları üzerine çekersin. Pederle ortak çalışmasam mutlaka alırdım bu tarz bir araba ...
-
hocam 2007/2008 model hyundai ERA dizel al keyfine bak derim üstüne bu kadar az yakan daha araba tanımıyorum desem yalan olmaz
-
citroen c4 gzldir
-
hocam sana derimki 22 bin ytl yi küt diye arabaya bırakma bayağ bir inceleme yapmalısın bu konuda 15 16 milyar arası takıl derim köşeye at gene ölüm var kalım var Allah korusun sana tavsiyelerim şunlar olacak
evden işe işten eve diyince ortaya cok basit bir araç tipi biraz konfor olsun işimi görür mantığı giriyor
hyundai getz
citroen türleri.
renault clio vs bu tipler
tavsiyemdir
ha ben yok haftasonu hanımı aileyi toplucam alcam anamı babamı pikniğe falan gitcem diyorsan
doblo tarzı araçlara bakmanı tavsiye ederim kolay gelsin
-
http://www.sahibinden.com/2008_ford_fiesta_1_4_tdci_abs_li_70000_de_hatasiz-92WQQaXQQ24917113WQQpXQQdisplayitem
fiestanın konfor bekleme (kullanıyorum) yakıt açısından sınıfının en cimrisidir, 130-150 arasında sallanmaya başlıyor 160'dan sonra yere yapışıyor, 130 dan sonra motor bağırmaya başlıyor ama bu sese zamanla alışıp başka arabalarda arıyorsun, 220 yazdığına bakma 1.4 tdci motorla 190 üstüne çıkamazsın zaten çıkmanı da tavsiye etmem 1050 kg araçla bu hıza bile çıkmak salaklık olacaktır, viraj alışı çok iyidir, frenleri ve seriliği çok çok iyidir, arka koltuktakiler pek rahat edemez, sınıfına göre süspansiyonları daha serttir, aynalara alışmak zaman alıyor camı açıp elinle ayarlaman gerekecek, yedek parça fiyatı oldukça uygun, ota boka masraf çıkarmaz, vitesi toktur vites araları düşüktür tıkır tıkır geçer yoğun trafikte rahatlığını hissettirir, pedallar birbirine yakındır debriyajı biraz yukarıdadır spor kullanım havası verir.
-
fiestedan bi cacık olmaz. konfor falan arama. ama yakıt olarak iyidir. tavsiyem o kadar paran varsa git golf falan al ikinci el. oda az yakar.
-
şahsi fikrim sıfıra bulaşma.3 yıl sonra yarı fiyatına düşüyor.3 senelik temiz bir otomobil bulmaya bak.Ayrıca almandan şaşma..