folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Alıcam Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Araba Alıcam Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

Alman arabasından şaşma hocam .22 bin tl az para değil ,

alaman arabası almıyorsan honda civciv al

gerisi tarş zaten ama o paran suan da bende olacaktı hocam .

eğer araba almaktan vazgecersen  borc olarak o parayı bana veririmisin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

ya megane hatchbak  alacaksın yada golf 2003  pişman olmazsın.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

hacı skoda fabia var çok muntazam araba temiz bişey bul 18 e felan alırsın.

pejo ya sakın bulaşma aman diyim her arabanın parçası birbirine uyar pejonunki uymaz.Sanayiden çıkamazsın.toyota corolla 1,6 sol lar var 22 ye bulursun die tahmin ediorm.ama hecbek diosun  stilo da ii focus da ama ben stiloyu öneririm dolu olanı istediğin her şeyi koymuş adamlar:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------
    pejo ya sakın bulaşma aman diyim her arabanın parçası birbirine uyar pejonunki uymaz.Sanayiden çıkamazsın.

------------------------------

hojam parçalar nasıl birbirine uymaz merak ettim fabrikasyon değilmi bunlar :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

ne alırsan al, ama sonradan modifiyeye uygun altyapısı olan bi araba olsun, babam ben askerdeyken clio almış, mik gibi araba :D tam bir düz aile arabası, öle bi araba olurki bundan sonra alcağım araba daa ucuz olur ama yapacağım 5binlik modifiyeyle 20bin fazla alBenili gösterir :D tabi senin sistemlere meraklı ve sanat-estetiği seviyo olmanda gerekli  :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:
    pejo ya sakın bulaşma aman diyim her arabanın parçası birbirine uyar pejonunki uymaz.Sanayiden çıkamazsın.

-------------------------

fabrikasyon olmasına fabrikasyon bizim özel üretim di ama pejo dan uzak durun kaç adam biliorm sanayiden çıkamıo:)

yoksa şunun güzelliğine baksana her türlü modifiye gidio arabaya daha 1 hafta olmadı satalı

http://www.sahibinden.com/lpg_tertemiz_masrafsiz-22WQQaXQQ24635193WQQpXQQdisplayitem

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

fabrikasyon olmasına fabrikasyon bizim özel üretim di ama pejo dan uzak durun kaç adam biliorm sanayiden çıkamıo:)

yoksa şunun güzelliğine baksana her türlü modifiye gidio arabaya daha 1 hafta olmadı satalı

http://www.sahibinden.com/lpg_tertemiz_masrafsiz-22WQQaXQQ24635193WQQpXQQdisplayitem

para olsa bunu alıcam:   edit: ulan yanlış resmi koymuşum   http://www.sahibinden.com/105_000_km_de_1996_model_mgf-10WQQaXQQ24377343WQQpXQQdisplayitem

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

para olsa bunu alıcam:      http://www.sahibinden.com/lpg_tertemiz_masrafsiz-22WQQaXQQ24635193WQQpXQQdisplayitem

hocam temizini bulursan al ama tüplüsünü al 2000 model dijital klima, panoramik tavan,airbag,aynalar elektrikli,deri döşeme,yağmur sensörü daha neler neler

hoca kalkışta hondayı felan tanımıo bide özel üretim olduğu için mesela 120 desin adamı sollıcan ayağını gazdan çekip tekrar bastığında araba yeni kalkmış gibi hızlanıo :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mehmet abi araba alıyor ahan tamamdır :D baklavanı yerük artık mehmet abi :|

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Hocam ben bu araca bir bak derim. Tüm bakışları üzerine çekersin.  Pederle ortak çalışmasam mutlaka alırdım bu tarz bir araba ...

http://www.sahibinden.com/soz_konusu_subaru_ise_gerisi_teferruattir-48WQQaXQQ25045137WQQpXQQdisplayitem

işte araba bu abicim...

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 7446 Toplam Mesaj: 32